Ő Arnold Schwarzenegger 21 éves, eltitkolt fia - Joseph apja kiköpött mása
Joseph Baena a sztár viszonya során fogant meg.

arnold-schwarzenegger-szerelmgyerek-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Arnold Schwarzenegger és felesége, Maria Shriver 2011-ben váltak el, 25 évnyi házasság után.  Shrivernek jó oka volt arra, hogy beadja a válókeresetet, ugyanis kiderült, hogy korábbi házvezetőnőjük, Mildred Baena nemcsak viszonyt folytatott a Terminátor sztárjával, hanem gyermeke is született tőle.

Ő a sztár eltitkolt fia

A család egykori alkalmazottja egy kisfiúnak adott életet, Joseph Baenának, akiről - állítása szerint - Schwarzenegger is csak nyolcéves korában tudta meg, hogy az övé, amikor már nagyon elkezdett hasonlítani rá. Az akciósztár később felvállalta a fiút, aminek sajnos válás lett a vége, azonban ő nem bánja, hiszen a gyermekével azóta remek kapcsolatot ápol.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Just a lil thicc

Joseph Baena (@projoe2) által megosztott bejegyzés,

Joseph nemcsak külsőleg hasonlít az édesapjára: ő is hasonló ambíciókat ápol arról, hogy egyszer hivatásos testépítő lesz. Keményen küzd az álmáért, naponta órákat tölt az edzőteremben - sőt, néha Schwarzi is csatlakozik hozzá, ha másért nem, azért, hogy motiválja a fiát.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Happy Birthday to the man that's always pumped! Love you dad 🎉

Joseph Baena (@projoe2) által megosztott bejegyzés,

Joseph-fel már ötre duzzadt a sztár gyermekeinek száma: két lánya és három fia van összesen. Katherine 29, Christina 27, Patrick 25, Joseph és Christopher pedig 21 évesek.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük