Hollywoodi szupersztár jegyezte el Arnold Schwarzenegger lányát

Katherine Schwarzenegger menyasszony lett: Chris Pratt gyűrűt húzott az ujjára.

chris-pratt-katherine-schwarzenegger-eljegyzes-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Chris Pratt és Anna Faris igazi álompár voltak, ezért mindenkit meglepett, mikor beadták a válókeresetet. Szerencsére egyikük sem szomorkodott sokáig: Anna Faris egy kollégájával, Michael Barrettel jött össze egy évvel ezelőtt, Chris Pratt pedig Arnold Schwarzenegger lányába, Katherine-be szeretett bele.

Már el is jegyezték egymást

A pár összesen hét hónapja randizik, de olyan komoly a dolog kettejük között, hogy A galaxis őrzői sztárja már meg is kérte Katherine kezét. Az eljegyzésüket egy megható poszttal közölték a színész Instagram-oldalán.

- Édes Katherine, olyan boldoggá tettél azzal, hogy igent mondtál! Alig várom, hogy feleségül vegyelek. Büszke vagyok arra, hogy a hitben is társam leszel. Itt jövünk! - írta a poszt alá, melyen összeölelkezve látható a páros.

A képen már az eljegyzési gyűrű is látszik, Chris Pratt egy hatalmas briliánssal lepte meg kedvesét. A rajongók nagyon örülnek a pár boldogságának, már több millióan lájkolták és kommentelték a posztot. "Legyetek nagyon boldogok, remélem, egy életen át szeretitek majd egymást", "Vigyázz magadra, Chris, ha nem leszel jófiú, a Terminátorral kell szembenézned. Viccen kívül, sok boldogságot nektek!", "Nagyon szép párt alkottok, sok sikert nektek az életben" - írták a rajongók.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük