Arnold Schwarzenegger így vallotta be feleségének, hogy fia lett a titkos viszonyából: dokumentumfilmjében mondta el

Arnold Schwarzenegger kendőzetlenül őszinte a Netflixen debütáló dokumentumfilm-sorozatában.

schwarzenegger-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Arnold címmel érkezik e hét szerdán egy újabb dokumentumfilm-sorozat a Netflixre, amely Arnold Schwarzenegger életét mutatja be.

A Terminátor sztárja kendőzetlen őszinteséggel beszélt az életéről, és még a számára kellemetlen témákat sem hagyta ki az alkotásból, amelyből már a Daily Mail újságírója is szemlézett.

Arnold Schwarzenegger életéről dokumentumfilm jelenik meg a Netflixen

Legnagyobb botránya az volt, amikor kiderült, hogy titkos viszonyt folytatott a házvezetőnőjükkel, Mildred Baenával, aki végül teherbe is esett tőle: Joseph Baena 1997-ben született meg, a sors fintora, hogy Schwarzenegger akkori felesége, Maria Shriver is ugyanebben az esztendőben szülte meg negyedik gyereküket, Christophert.

Joseph Baena le sem tagadhatná, ki is az édesapja.
Joseph Baena le sem tagadhatná, ki is az édesapja.
Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

A 75 éves sztár a dokumentumfilmben visszaemlékezett arra a pillanatra, amikor bevallotta Mariának, hogy Joseph tényleg az ő fia. 2011-ben történt, ekkor már párterápiára jártak. Valószínűleg a nő sejtette ekkor már, hogy Schwarzenegger hűtlen volt hozzá.

- A mai napon Maria nagyon konkrét kérdésre akar választ kapni. Tudni akarja, hogy te vagy Joseph apja - mondta a terapeuta az akciósztárnak.

- Úgy éreztem, hogy abban a pillanatban megállt a szívem, és ekkor megmondtam az igazat: "Igen, Maria, Joseph az én fiam." Nyilvánvalóan összetört ennek hallatán - emlékezett vissza a fájdalmas és nehéz pillanatra.

Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver 1986-ban házasodtak össze, de 2011-ben a nő beadta a válókeresetet. Tíz évvel később mondták ki hivatalosan a válásukat.
Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver 1986-ban házasodtak össze, de 2011-ben a nő beadta a válókeresetet. Tíz évvel később mondták ki hivatalosan a válásukat.
Fotó: Steve Liss / Getty Images Hungary

Bevallotta azt is, hogy eleinte Mildreddel úgy gondolták, Joseph a szerető férjétől, Rogeriótól van, így továbbra is ott dolgozott a családnál.

- Az elején én sem tudtam, de ahogy egyre idősebb lett, annál inkább tisztává vált számomra, hogy ő az én fiam. Akkor már csak az volt a kérdés, hogyan tudom ezt elhallgatni?

Maria Shriverrel, aki egyébként John F. Kennedy unokahúga, 1977 augusztusában, egy teniszmeccsen találkoztak. 1985-ben jegyezték el egymást, majd a következő évben összeházasodtak a Kennedy család massachusettsi otthonában. Schwarzenegger a világ legszerencsésebb férfijának gondolta akkor magát. Házasságuk alatt négy gyerekük lett: Katherine 33, Christina 31, Patrick 29, Christopher 25 éves.

Ami az affért illeti, tisztában van vele, hogy ez volt élete legnagyobb hibája.

- Bőven elég fájdalmat okoztam a családomnak, amiért elb*sztam. Mindenkinek szenvednie kellett, Mariának, a gyerekeknek, Josephnek, az anyukájának, tényleg mindenkinek. Életem hátralévő részében ezzel kell együtt élnem.

Tudja azt is, hogy az emberek nemcsak a sikereire, hanem a kudarcaira is emlékezni fognak. Ez a hibája egy teljesen más dimenziót ért el szerinte. Bár Mariával tönkrement a házassága, annak viszont nagyon örül, hogy a gyerekeiket továbbra is békében tudta vele nevelni.

Az Arnold június 7-től lesz elérhető a Netflixen.

Mi a helyzet Edward Furlonggal?

Edward Furlong évekig küzdött alkohol- és drogfüggőséggel.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük