Az ÁRKÁD a vásárlók szolgálatában (x)
A budapesti ÁRKÁD-ban a vásárlói élmény új szintre emelkedik. 2021-ben látványos megújuláson ment keresztül a bevásárlóközpont.

Arkad AtYourService PR Femina 00 Cover 2100x1400px 211208
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ÁRKÁD számára az „első a vásárló” kifejezés nem csak üres frázis, folyamatosan tesz látogatói kényelméért és igényeik minőségi kiszolgálásáért. Ez a célt szolgálja 2021-ben indult beruházása is.

Folyamatosan fejlődő szolgáltatások modern környezetben

A bevásárlóközpont korszerű és üdítő megjelenése érdekében idén az egyes szinteken részleges burkolatcserét végeztek, és a belső design is számos ponton frissült. A látogatókat új, prémium lounge területekkel várják, továbbá egy VIP lounge-ot is kialakítottak, ahol kényelmes kanapékon pihenhetünk meg shoppingolás közben.

Arkad AtYourService PR Femina 01 840x560px 211208

Az épületen belüli korzózást modern információs pult és új útbaigazító táblák segítik. Az autóval érkezőknek jó hír, hogy rendszámfelismerő rendszert állítottak üzembe, amely kényelmessebbé és gyorsabbá teszi a parkolóházból való kihajtást. 

Arkad AtYourService PR Femina 02 840x560px 211208

A fejlesztések pedig 2022-ben tovább folytatódnak - mind a bevásárlóközpontban, mind a parkolóházban.

Bővülő és megújuló üzletkínálat

2021-ben az ÁRKÁD több üzlete is megújult, vagy nagyobb helyiségbe költözött, sőt a bevásárlóközpont kínálata további boltokkal bővült.

Nespresso Arkad AtYourService PR Femina 01 840x560px 210811

A Nespresso egy új Nespresso Boutique-ban várja nyár óta a látogatókat, de megújult a Vodafone és az Optic World Exclusive is.

A divat szerelmeseinek örömére idén nyitotta meg kapuit a Tatuum és a Gardrobe Mini, megújult a Zara, a Levi’s és a Heavy Tools üzlete, ősz óta pedig a kibővült Griff is újra nyitva áll a vásárlók előtt a női részleg felújítását követően. 

Arkad AtYourService PR Femina 03 840x560px 211208

Ezeken felül számos további új üzlet nyílt: többek között Ofotért, Selowei, Story Shop, Yoyoso és Kreatív Hobby, de az eMAG egyik újonnan nyitott offline boltjának is helyet ad az ÁRKÁD. A főzés szerelmesei sem maradnak jó hír nélkül, a KitchenShopban kedvükre válogathatnak a konyhai eszközök és kiegészítők között.  

Kövesd figyelemmel az ÁRKÁD történéseit a bevásárlóközpont kommunikációs csatornáin:

(Képek forrása: ÁRKÁD)

Ezt is szeretjük