Harry és Meghan tajtékzik dühében: a palota dolgozói miatt ezt terjesztették róluk
Harryt és Meghant a brit sajtó spekulálása nagyon kiakasztotta.

harry-meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A brit sajtó a hétvégén cikkezett arról először, hogy Archie születési anyakönyvi kivonatát módosították még 2019 júniusában, a születése után egy hónappal. Az anyja nevénél történtek változások: míg először Rachel Meghan Her Royal Highness The Duchess of Sussex - ő királyi felsége, Sussex hercegnéje - állt, mostanra a Rachel és Meghan keresztnevek eltűntek. Olyan címekkel jelent meg ennek ténye, hogy Meghan hercegné titokban eltüntette a nevét az előbb említett hivatalos dokumentumból, majd több teóriát leírtak, miért folyamodhatott ehhez. 

Egy elmélet szerint ezzel akartak Harryék Vilmosékkal kekeckedni, hiszen az ő gyerekeik anyakönyvi kivonatában Katalin nevét mindenhol feltüntették. Egy másik teória arról szólt, hogy a sussexiek így akartak tisztelegni Diana hercegnő előtt, aki annak idején mindenhol csak Her Royal Highness The Princess of Wales, azaz ő királyi felsége, Wales hercegnője néven szerepelt. A hercegi pár szóvivőjükön keresztül tiszta vizet öntött a pohárba.

Meghan nevét eltüntették Archie születési anyakönyvi kivonatából

Az Amerikában élő házaspár szóvivőjét azonnal felkeresték, aki szívesen közvetítette a házaspár véleményét az ügyről. Mint kiderült, a palota dolgozói állnak a módosítás hátterében, semmi köze nincs ehhez Meghannak. Sőt, sértőnek is találja, hogy eltűnt a két keresztneve a fia születési anyakönyvi kivonatából.

GettyImages-1142167985
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

- A palota kérésére módosították a dokumentumokat még 2019-ben, ezt a tisztségviselők is megerősítették. Ezt a dolgot nem Meghan, Sussex hercegnéje, és nem is Harry, Sussex hercege kérte külön - jelentette ki.

A hercegi pár jogosan kiakadt ezen a dolgon, ráadásul a brit sajtót is bírálták amiatt, hogy ebből a szálból egyből azt akarták kihozni, hogy más családtagjukkal akartak kekeckedni ilyen formában. Nem mellesleg egy édesanya miért is gondolná azt, mennyire jó ötlet lenne a saját gyermeke jogi dokumentumaiból eltüntetni a keresztnevét?

- Látni, hogy a brit bulvárlapok az úgynevezett szakértőikkel próbálták megtéveszteni az embereket, és azt sugallni, hogy ez is valami családi kekeckedés része, emellett azt feltételezték, hogy Meghan névtelen szeretne lenni a gyermeke legális dokumentumaiban, már-már nevetségesen sértő.

GettyImages-1052226806
Fotó: Pool/Samir Hussein / Getty Images Hungary

Az elmúlt napokban tényleg túl sokat beleláttak ebbe az ügybe: a királynő egykori sajtótitkára, Dickie Arbiter azt nyilatkozta még a hétvégén, hogy biztosan Meghanék ezzel a húzásukkal vezették fel a nagy tervüket, hogy visszavonuljanak a brit királyi családból, és új életet kezdjenek Amerikában. Lady Colin Campbell, a család életrajzírója pedig azt fejtegette, hogy ez egy rendkívüli húzás volt Meghanéktól, és sokféle kérdés felmerült benne, mégis mire gondoltak, mit érnek el ezzel a sussexiek.

Katalin legszebb ruhái 2020-ból

Képes összeállításunkban megnézheted azokat a kreációkat, amiket Katalin hercegné a tavalyi évben viselt.

Ezt is szeretjük