Antonio Banderas kopasz lett - Így néz ki a göndör fürtjei nélkül
Levágatta a haját az egykori spanyol szívtipró.

antonio-banderas-kopasz-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Antonio Banderas alaposan meglepte a rajongóit a National Geographic csatorna legújabb sorozata, a Géniusz: Picasso premierjén, ugyanis teljesen kopaszon állt a kamerák elé.

Megszabadult ikonikus fürtjeitől

A legendás spanyol festőművészt alakító, idén 58 éves Banderas-t hosszú fürtökkel ismerte meg a világ: a Desperado, a Zorro álarca, a Bérgyilkosok és a Volt egyszer egy Mexikó című filmekben is szexi, hosszú hajjal hódított. Az elmúlt években - mióta őszülni kezdett - ugyan rövidebbre vágatta a frizuráját, azonban ilyen messzire még sohasem ment.

A rajongóknak nem is tetszett a változás: a közösségi oldalakon máris kifejezték a nemtetszésüket. "Jaj ne, egy korszak ért véget...Antonio, hol a gyönyörű hajad?", "Azt még lenyeltem, hogy Antonio Banderas rövidebbre vágatta a haját, de mi ez a Bruce Willis-stílus?", "Remélem, csak a szerep kedvéért vágatta le a haját, és nem lesz tartós ez a "frizura"...." - írták a Twitteren.

antonio-banderas-kopasz-nagy

Azt egyelőre nem tudni, hogy csak a szerepe miatt szabadult-e meg a hajától - hiszen az idős Pablo Picasso szintén kopasz volt -, vagy csupán stílusváltásra vágyott. Többen arra is tippeltek, hogy fiatal barátnője miatt vágatta le a fürtjeit, ugyanis nagyon zavarta az őszülése - szerintük öregnek érezte magát a 37 éves Nicole Kimpel mellett, akivel 2014 augusztusa óta alkotnak egy párt.

Nem valószínű, hogy Nicole-t zavarta volna néhány ősz tincs, hiszen odavan a 21 évvel idősebb kedveséért. A nagy korkülönbség miatt nem jósoltak nekik túl sok közös időt, azonban ők bebizonyították, hogy igenis remekül megértik egymást.

Sztárok, akik kopaszok lettek egy szerep kedvéért

Penélope Cruznak is meg kellett válnia nőies frizurájától egy szerep kedvéért - nézd meg, kiket borotváltak még kopaszra!

Ezt is szeretjük