50 fölött szexisebb, mint valaha Annie Lennox

Dögös fotók

A polgárpukkasztó megjelenéséről elhíresült díva lassan betölti a hatodik ikszet, de vonzóbb, mint valaha.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Félúton az ötödik és a hatodik iksz között Annie Lennox valami olyasmivel dicsekedhet, amivel csak kevesen pályatársnői közül.

Meglepően hangzik, de az aranytorkú énekesnő 55 esztendős korában jobban néz ki, mint valaha.

A nyolcvanas években a nem csak páratlan hangjával, hanem polgárpukkasztó megjelenésével is feltűnést keltő sztár jóindulattal sem nevezhető klasszikus szépségnek. Az évek múlásával azonban elbűvölő díva vált belőle.

Igazi átváltozóművész

Annie a Eurythmics énekesnőjeként kultikus személynek számított a melegek körében, amiben nagy szerepe volt provokatív külsejének is.

A korábban klasszikus zenével foglalkozó híresség az elmúlt évtizedek során állandóan kísérletezett a szerepekkel és a stílusokkal.

Az énekesnő még Madonnánál is nagyobb átváltozóművész volt, mára azonban úgy tűnik, a szélsőségekről lemondva sikerült egy igazán hozzá illő, visszafogott, artisztikus eleganciájában is vagány imidzset kialakítania.

Annie a legendás popduó tagjaként szerette extrém megjelenésével felhívni a figyelmet magára és a Eurythmics zenéjére.

Elképesztő színekben pompázó haját tövig nyírva hordta, előszeretettel öltözött férfinak, illetve öltött magára szado-mazo-jelmezeket idéző lakkbőr ruhákat.

Bár haját ma is rövidre vágva viseli, ezüstös színben játszó frizurája nőies. Sminkje többé nem vad és feltűnő, hanem visszafogott és természetes, ruhatára szolid, ám kifinomultan elegáns.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

55 évesen Annie az extrém külsőségeket elhagyva egy tökéletesen hozzáillő stílust alakított ki, ami nemcsak dívás, hanem egyedien vagány is.

Ezt is szeretjük