Bombanővé műtötték az átlagos külsejű Anne Heche-t
Bár leszbikus románca már véget ért, még mindig sokat pletykálnak róla – főleg plasztikái miatt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Anne Heche soha nem tartozott az ügyeletes hollywoodi bombázók közé, mégis éveken át az érdeklődés középpontjában állt. A bohém szőke sztár körül 1997-ben szaporodtak meg a pletykák és találgatások, amikor randizni kezdett a közismerten leszbikus amerikai műsorvezetőnővel, Ellen DeGeneresszel.

Mivel a negyvenéves Anne-nek előtte és utána is csak férfi partnerei voltak, azóta is rejtély, hogy a Hat nap, hét éjszaka sztárja tulajdonképpen melyik nem képviselőihez vonzódik.

Komoly lelki problémákkal küzdött

Kissé szabálytalan, ám üdítően friss vonásaival és törékeny termetével az amerikai színésznőt sosem sorolták a sztárvilág felkapott szépségei közé, ennek ellenére bájos-szertelen lényével sokakat megnyert.

Nem csoda, hogy annyian aggódtak érte, amikor 2000-ben kiderült, komoly mentális problémákkal küzd, valamint a kábítószerrel is gondjai vannak.

Szerencsére azóta már sikerült túljutnia a mélyponton. Minderről 2001-ben megjelent, Nevezz őrültnek! című önéletrajzi könyvében vall meglepő őszinteséggel.

Az eredeti stílusáért becsült sztár, úgy tűnik, igyekszik közelíteni a hollywoodi szépségkultuszhoz. Bár erről nem beszél, gyanúsan feszes bőre, a korábbinál jóval plasztikusabb vonalú orra és furán álló szemöldökei arra engednek következtetni, hogy ő is kés alá feküdt.

Ettől pedig sokkal fiatalabbnak tűnik, és a szépészeti beavatkozásoknak köszönhetően az egykori átlagos külsejű színésznőből ízig-vérig bombázó lett. Hasonlóan sikeres plasztikáztatással pedig csak elvétve találkozhatunk az álomgyárban.
Ezt is szeretjük