Anne Hathawayt emiatt szapulták a netezők: a színésznő maga vallotta be
Anne Hathaway így reagált a negatív kommentekre.

anne-hathaway-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A közszereplőknek sokkal több mindent el kell viselniük, mint az átlagembereknek, nem csak a rájuk irányuló nagy figyelemmel, a paparazzókkal és a róluk szóló, esetleg valótlan pletykákkal kell megküzdeniük, hiszen az internet elterjedése óta ma már bárki megírhatja nekik a véleményüket, amik nem minden esetben pozitívak, sőt.

Anne Hathaway is tudna mit mesélni a negatív kommentekről, amiket egy időben kapott az interneten a rajongóitól, pedig ő csak a munkáját végezte, semmi megbotránkoztató vagy polgárpukkasztó dolgot nem követett el.

Anne Hathawayt emiatt szapulták a netezők

A 38 éves színésznő 2012-ben tűnt fel A nyomorultak című filmben, amelyért az Oscar-díjat is megnyerte. A szerep kedvéért megvált hosszú hajától, emellett 11 kilót fogyott. Emiatt sok bántás érte, ráadásul még egy külön cikk is született erről, ami a "Miért gyűlöli mindenki Anne Hathawayt?" címet kapta, ott sok kommentelő leírta, mennyire unszimpatikus és unalmas a színésznő a szemében. Az írást a sztár is megtalálta, vallotta be a The Sunnak.

Anne Hathaway A nyomorultakért az Oscart is megkapta.
Anne Hathaway A nyomorultakért az Oscart is megkapta.
Fotó: Jason Merritt/TERM / Getty Images Hungary

Egyes közszereplők ebben az esetben egyből a menedzsmentjüknek küldik tovább az írást, akik megkérik, hogy távolítsák el a cikket a weboldalról, esetleg perrel fenyegetőznek rágalmazás miatt. Hathaway viszont nem így tett.

- Nem akarok a múlttal jönni, de bizony nekem is megvolt a saját démonom, egy időben az interneten rengeteg gyűlölet zúdult rám, ami akkor nagyon mélyen hatott rám - magyarázta.

Eleinte bántotta őt, hogy miért kap ennyi gyűlöletet, hiszen ő is egy érző, emberi lény, de végül rájött, muszáj még jobban szeretnie magát, így abbahagyta, hogy magát ostorozza a sok negatív vélemény miatt.

GettyImages-1124340790
Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images Hungary

- Ez nagyon jót tett a személyemnek, elképesztő, mennyi erőt lehet ezekből a dolgokból gyűjteni. Ezért azt tanácsolom mindenkinek, ha ilyen sz*r történik veled, ne félj tőle, csak fogadd el, és engedd, had távozzon magától - tette hozzá a sztár.

Anne Hathaway káprázatos estélyi ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, Anne Hathaway milyen gyönyörű estélyikbe bújt nemrégiben.

Ezt is szeretjük