Anne Hathaway aranyszínű, mellvillantós estélyibe bújt: bomba alakja van a kétgyerekes színésznőnek
Anne Hathaway új filmje kedvéért bújt szebbnél szebb kreációkba.

anne-hathaway-covr
beauty and style
Top olvasott cikkek

Anne Hathaway imádja a divatot, karrierje során számos gyönyörű kreációban láthatták őt a rajongók a vörös szőnyegen. A kétgyermekes sztár stílusára a klasszikus elegancia jellemző, sosem nyúl mellé, ha ruhaválasztásról van szó.

Anne Hathaway ilyen gyönyörű estélyikbe bújt

Legújabb filmje, a Locked Down az HBO Maxon debütál a mai napon, az alkotást pont a koronavírus és az otthoni karantén ihlette. Mivel egyelőre az Egyesült Államokban még nem szerveznek vörös szőnyeges premiereket a filmeknek, így a sztároknak más trükkökhöz kell folyamodniuk, hogy reklámozzák az alkotásaikat. Anne Hathaway a premier alkalmából számos gyönyörű estélyibe bújt, hogy népszerűsítse a filmjét.

A 38 éves színésznő a legnagyobb divatházak kreációiban fotózkodott, amelyek egytől egyig remekül álltak rajta. Kedvencünk az a Versace estélyi, amelyben még a dekoltázsát is megvillantotta, a darab az alakját is jól kiemelte, látszik, mennyire bomba formában van. Erin Walsh stylist közösségi oldalán írta le, hogy némi vidámságot is szerettek volna csempészni a szürke hétköznapokba, ezért törekedtek arra, hogy minél színesebb és különlegesebb ruhákban mutatkozzon Hathaway.

Képes összeállításunkban megnézheted, Anne Hathaway milyen kreációkban pompázott legújabb filmje miatt.

Ezt is szeretjük