Átlátszó bugyiban hívta fel magára a figyelmet Annalynne McCord

A feltörekvő sorozatsztár a volán mögött ülve mosolyogva tette közszemlére intim bájait.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Annalynne McCordot néhány napja kapta lencsevégre az egyik szemfüles lesifotós, akinek sikerült megörökítenie egy Hollywoodban már régóta hétköznapinak számító pillanatot.


A 21 éves amerikai színésznő ugyanis gépkocsijában ült, ahol szemrebbenés nélkül tárta szét lábát, így téve közszemlére intim bájait.

Nem mondhatni, hogy véletlen volt

Az ifjú sorozatsztár a feltörekvő hírességek egyik közkedvelt trükkjét vetette be, a ruhája ugyanis felcsúszott, átlátszó bugyija pedig nem sokat bízott a fantáziára!

Merész villantásának hátterében joggal gyaníthat bárki erős szándékoltságot, McCord ugyanis fiatal kora ellenére már szinte minden elképzelhető módon megpróbálta felhívni magára a figyelmet.

Szerzett már tapasztalatokat a villantások terén

Tavaly év végén például a 90210 egyik epizódjának forgatásán buggyantak ki váratlanul a mellei, nem sokkal később pedig akkor örökítették meg, amikor forró leszbikus csókot váltott egy lánnyal egy kávézóban!

Arról nem is beszélve, hogy a GQ magazin kedvéért már ő is pózolt lenge öltözetben a pasik legnagyobb örömére.

Annalynne McCord karrierje ha lassacskán is, de szépen ível felfelé: az elmúlt években kisebb szerepekben feltűnt a Döglött akták, a Narancsvidék és a Csúnya Betty egy-egy epizódjában.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A Kés/Alatt és a 90210 című sorozatokban azonban már több egymást követő részben is felbukkant, utóbbiban pedig már mint az egyik főszereplőre kezdtek hivatkozni.

Ezt is szeretjük