Átlátszó felsőben villantott AnnaLynne McCord

A Kés/alatt bevállalós sztárja a haiti földrengés áldozatainak megsegítésére indult, de egy villantásra azért jutott ideje.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

AnnaLynne McCordot vasárnap délután kapta lencsevégre valamelyik lesifotós Santa Monicában, amint éppen a két Oscar-díjas Paul Haggis házába sietett.

A vágatlan képet ide kattintva tekintheted meg!

Az Ütközések rendezőjének és forgatókönyvírójának az otthonában került sor ugyanis az Artists for Peace and Justice nevű jótékonysági szervezet gyűlésére, amelynek célja nem más volt, mint a haiti földrengés áldozatainak megsegítése.

Melltartó nélkül, átlátszóban

A 22 éves amerikai színésznő - feltörekvő celebhez méltóan - jól meggondolta, hogy milyen ruhában érkezzen az eseményre. Választása egy átlátszó fekete felsőre esett, ami alá természetesen nem vett melltartót. Így fordulhatott elő, hogy mellbimbója szinte kiszúrta felsőjét.

Hollywoodban köztudott, hogy nincs is jobb módszere a mesterséges hírnévnövelésnek, mint az ilyen típusú villantások. AnnaLynne McCord pedig már az elmúlt hónapok során sem volt túlságosan szívbajos, már ami a magamutogatást illeti. Nem véletlen, hogy villantott már mellet, sőt, lekapták egy kávézóban is, amint egy ismeretlen barátnőjével csókolózott.

Segít, ahol tud

Tegyük azért hozzá, hogy a Kés/alatt és a 90240 című sorozatok sztárja valóban komolyan gondolja a jótékonykodást. A Look to the Stars elnevezésű szervezet például azért szerződtette, mert úgy gondolták, hogy McCord az egyik leghatározottabb fiatal színésznő, aki mindent megtesz azokért az alapítványokért, amelyekben hisz.

A csinos sorozatsztár többek között a The Blind Project jótékonysági nagykövete, munkájáról és elhivatottságáról pedig a Signature magazin 2009 júliusi számában mesélt.

Ez a szervezet gyárakat épít a harmadik világban, így teremtve munkahelyeket az emberkereskedelem áldozatainak számára.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

McCord vallomásából kiderült az is, hogy többek között azért költözött Atlantából Los Angelesbe, hogy hatékonyabban segíthesse a szervezet munkáját.
Ezt is szeretjük