Mindenki szeme láttára esett orra az ifjú szépség

Helyszíni fotóval

A bájos sorozatsztár a vörös szőnyegen vonult be kolléganője oldalán, amikor egy hatalmasat esett.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

AnnaLynne McCordot szeptember 25-én örökítették meg a a Teen Vogue Young Hollywood Party nevezetű rendezvényen, ahol a 22 éves amerikai színésznőnek egy véletlen baleset folytán sikerült meglehetősen kínos helyzetbe hoznia magát. A feltörekvő sorozatsztár Lauren Conrad társaságában érkezett a helyszínre, ám a vörös szőnyegen magassarkú cipője kifogott rajta, és McCord hatalmasat esett mindenki szeme láttára!


Conrad – aki a tengerentúlon nagy népszerűségnek örvendő The Hills című valóságshow-nak köszönheti hírnevét – elképedve figyelte kolléganője ügyetlenségből fakadó magánprodukcióját. Ám AnnaLynne nem jött zavarba: felpattant, majd mintha mi sem történt volna, folytatta ünnepélyes bevonulását.

Ő is szerepelhetett volna az Újholdban

A Beverly Hills 90210 sorozat sztárjának karrierje szépen ívelt felfelé az elmúlt időszakban, ám egy döntésével sikerült meglepnie rajongóit. Idén februárban ugyanis arról cikkeztek a lapok, hogy McCord is csatlakozik az Alkonyat 2 - Újhold stábjához. A színésznő hangot adott afölötti izgatottságának, hogy együtt dolgozhat Robert Pattinsonnal és Kristen Stewarttal.

- Egyszerűen csak szükségem volt egy kis szünetre. Ahogy sokan tudják is, megszállottja vagyok a vámpíroknak. Ízig-vérig Alkonyat-rajongó vagyok – minden értelemben.

De két évig dolgoztam, a Beverly Hills 90210-be egyenesen a Kés/Alattból érkeztem, és bár szeretek dolgozni, kellett egy kis kikapcsolódás – nyilatkozta májusban McCord az MTV Newsnak.

Sztárok balesetei

Nézegess képeket!

Elolvasom

A korábban egy ismeretlen barátnőjével csókolózó színésznő azt sem rejtette véka alá, kifejezetten lelkesítené, ha a sorozatban közelebbi kapcsolatba kerülhetne a Rumer Willis által játszott leszbikus karakterrel.

- Valahogy úgy tudnám elképelni, hogy az általam megformált Naomi Clark becsíp, és kicsit megbolondul, miközben Liam figyeli.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Naomi élményeket akar szerezni, és egy közös csókjelenet Rumer Willisszel senkinek sem árthatana, nem igaz? – nyilatkozta AnnaLynne az E! magazinnak.

Ezt is szeretjük