Mindenki szeme láttára esett orra az ifjú szépség
Helyszíni fotóval
A bájos sorozatsztár a vörös szőnyegen vonult be kolléganője oldalán, amikor egy hatalmasat esett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

AnnaLynne McCordot szeptember 25-én örökítették meg a a Teen Vogue Young Hollywood Party nevezetű rendezvényen, ahol a 22 éves amerikai színésznőnek egy véletlen baleset folytán sikerült meglehetősen kínos helyzetbe hoznia magát. A feltörekvő sorozatsztár Lauren Conrad társaságában érkezett a helyszínre, ám a vörös szőnyegen magassarkú cipője kifogott rajta, és McCord hatalmasat esett mindenki szeme láttára!


Conrad – aki a tengerentúlon nagy népszerűségnek örvendő The Hills című valóságshow-nak köszönheti hírnevét – elképedve figyelte kolléganője ügyetlenségből fakadó magánprodukcióját. Ám AnnaLynne nem jött zavarba: felpattant, majd mintha mi sem történt volna, folytatta ünnepélyes bevonulását.

Ő is szerepelhetett volna az Újholdban

A Beverly Hills 90210 sorozat sztárjának karrierje szépen ívelt felfelé az elmúlt időszakban, ám egy döntésével sikerült meglepnie rajongóit. Idén februárban ugyanis arról cikkeztek a lapok, hogy McCord is csatlakozik az Alkonyat 2 - Újhold stábjához. A színésznő hangot adott afölötti izgatottságának, hogy együtt dolgozhat Robert Pattinsonnal és Kristen Stewarttal.

- Egyszerűen csak szükségem volt egy kis szünetre. Ahogy sokan tudják is, megszállottja vagyok a vámpíroknak. Ízig-vérig Alkonyat-rajongó vagyok – minden értelemben.

De két évig dolgoztam, a Beverly Hills 90210-be egyenesen a Kés/Alattból érkeztem, és bár szeretek dolgozni, kellett egy kis kikapcsolódás – nyilatkozta májusban McCord az MTV Newsnak.

A korábban egy ismeretlen barátnőjével csókolózó színésznő azt sem rejtette véka alá, kifejezetten lelkesítené, ha a sorozatban közelebbi kapcsolatba kerülhetne a Rumer Willis által játszott leszbikus karakterrel.

- Valahogy úgy tudnám elképelni, hogy az általam megformált Naomi Clark becsíp, és kicsit megbolondul, miközben Liam figyeli.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Naomi élményeket akar szerezni, és egy közös csókjelenet Rumer Willisszel senkinek sem árthatana, nem igaz? – nyilatkozta AnnaLynne az E! magazinnak.

Ezt is szeretjük