Gyereksztárból nő! Köldökig kivágott ruhában Anna Paquin
Anna Paquin 11 évesen játszott a Zongoraleckében, azóta számos filmben szerepelt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Anna Paquin azok közé a gyereksztárok közé tartozik, akik képesek voltak különösebb mélyrepülés nélkül átvészelni a nem kevés kínnal járó átmenetet a gyerekkorból a felnőttkorba. Sőt, a legfrissebb fotói alapján könnyen megállapítható, nőiességét is egyre inkább kiaknázni igyekszik a 27 éves színésznő.

A január 24-én megtartott, 16. SAG Awards - Screen Actors Guild, azaz a tévés- és moziszínészek céhe által évente megrendezett díjátadó - alkalmából ugyanis olyan mélyen kivágott ruhácskában jelent meg, hogy bizonyára minden férfi szeme megakadt bájain.

Nemcsak cicije van

Persze hiába pihentették tekintetüket a sztár kandikáló keblein, az utóbbi időben szőkeként csábító színésznő szíve csakis egyetlen pasiért dobog - ő pedig nem más, mint True Bloodos szereplőtársa, Stephen Moyer, aki bőszen ölelgette a fotósok előtt lenge öltözékű barátnőjét.

Bár ezúttal csak vendégként jelent meg a vörös szőnyeges eseményen, Anna Paquin igazán nem panaszkodhat, már ami a neki odaítélt díjakat illeti. Talán még többen emlékeznek rá, a kusza fogú színésznő már 11 évesen Oscar-díjazott lett az 1993-as Zongoraleckében nyújtott alakításáért!

Nem szállt fejébe a siker

Onnantól kezdve ugyan kevesebbet hallottunk róla - és az igazat megvallva eddig az Oscar közelébe sem került -, de az ezredforduló környékén forgatott X-men mozik Vadócaként ismét előtérbe került. Azóta pedig sikerült szerepet kapnia a népszerű True Blood sorozatban is, Sookie Stackhouse eljátszását pedig idén Golden Globe-jelöléssel jutalmazták.

Azért a mozihoz sem maradt hűtlen.

Az Egyesült Államokban hamarosan bemutatásra kerül a Margaret című dráma, melyben olyan nagyszerű színészekkel dolgozhatott együtt, mint Matt Damon, Mark Ruffalo és Jean Reno.
Ezt is szeretjük