Büszkén vállalja hibás fogsorát a bájos Anna Paquin
A gyönyörű sorozatsztár elbűvölő jelenség, ám mosolyával akad egy kisebb probléma.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Anna Paquin igazán bájos színésznő: csinos, tehetséges, okos, ám a mosolya nem mondható hibátlannak.


Nem arról van szó, hogy csúnya lenne az arca, vagy ne tenné ellenállhatatlanul vonzóvá, ahogy valamelyik pasira szegezi igéző tekintetét. Csupán a fogsorával akadnak kisebb gondok, amiről bárki meggyőződhet, ha szemügyre veszi a róla készült fotókat.

A kanadai születésű, új-zélandi nemzetiségű színésznő metszőfogait feltehetően nem kezelték kellőképpen gyerekkorában, emiatt aztán fogsora nem nevezhető teste legelőnyösebb részének.

Őt azonban a jelek szerint nem igazán zavarja ez a szépséghiba, és büszkén vállalja hatalmas mosolyát.

A 27 éves Paquin hozzáállása példaértékű az álomgyárban, ahol manapság minden apró-cseprő tökéletlenség miatt plasztikai sebész kése alá fekszenek a hírességek.

Arról nem is beszélve, hogy a szépséget tulajdonképpen csak megfűszerezi egy-egy ilyen jellegű hiba.

Egyre népszerűbb világszerte

Paquin pedig amúgy sem a szőke, szilikonnal bélelt cicababák táborát gyarapítja. Nem véletlen, hogy pillanatok alatt rabul ejtette a nézők szívét az HBO csatorna True Blood – Inni és élni hagyni című sorozatában, amelynek már második évadát vetítik a tengerentúlon.

Eddigi színvonalas alakításait figyelembe véve pedig nyugodtan kijelenthetjük: minden esélye megvan arra, hogy nagy színésznő váljon belőle. Már pályakezdésével sikerült történelmet írnia 1994-ben, amikor a legjobb női mellékszereplő Oscar-díját vehette át a Zongoralecke című drámában nyújtott játékáért.

Ekkor még csak 11 éves volt, és ezzel ő lett a második legfiatalabb színésznő, akit a rangos díjjal jutalmaztak. Tatum O’Neal mindössze egyetlen évvel előzte meg - ő tízévesen kapta meg az aranyszobrot a Papírholdért 1974-ben.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Paquin pedig azóta nem csak kiváló művészfilmekben, hanem olyan hollywoodi szuperprodukciókban is bizonyította tehetségét, mint például az X-Men-trilógia.

Ezt is szeretjük