Így néz ki most a My Girl szöszke gyereksztárja
Régi és új fotók
A bájos színésznő a két romantikus filmet követően nem futott be valami fényes karriert.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kilencvenes évek egyik legmeghatóbb és legbájosabb filmje volt a My Girl - Első szerelem


Az 1991-es romantikus mozi két kamasz szerelmét mesélte el szívfacsaró módon, és azonnal sztárt csinált a két ifjú főszereplőből, Macaulay Culkinból és Anna Chlumsky-ból.

Érdekes mindkettejük további pályafutása, hiszen Culkin az évtized során még a reflektorfényben maradt a Reszkessetek, betörők! sikerének köszönhetően, aztán más gyereksztárokhoz hasonlóan ő is megjárta a poklot.

Nem lett belőle szupersztár

A hirtelen jött siker ellenére Culkinnal ellentétben Chlumsky nem futott be valami fényes karriert a két My Girl-filmet követően.

A jelenleg 28 éves színésznő a kilencvenes évek folyamán elsősorban tévéfilmekben és sorozatokban tűnt fel, az ezredfordulót követően pedig olyan felemás színvonalú mozikban, mint például az Egy kis gubanc.

A bájos színésznő meglehetősen fiatalon került be a showbiznisz világába, köszönhetően édesanyjának, aki különféle reklámokban szerzett neki munkát.

Chlumsky esélyes lett volna a Jurassic Park egyik szerepére, ám Lex Murphy megformálását Steven Spielberg végül Ariana Richards-nak adta.

Trilógiává bővülhet a sorozat

A Columbia Pictures mindeközben már évek óta tervezi a My Girl trilógiává bővítését. Dan Aykroyd elmondása szerint a forgatókönyv első változata 2003-ban készült el, és kikotyogta azt is, hogy a stúdió mindenképpen Chlumsky-t szeretné felkérni a szerepre. A tervek ellenére a film készítése jó ideje stagnál, és immáron négy éve nem lehet tudni semmi közelebbit, hogy elkészül-e valaha, és ha igen, mikor.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az egykori bájos gyereksztár 2007 októberében jelentette be, hogy eljegyezte Shaun Sho, aki az Egyesült Államok hadseregének tagjaként Afganisztánban szolgált. A pár 2008. március 8-án állt az oltár elé.

Ezt is szeretjük