Ezt mondta Meghan hercegnéről a divat nagyasszonya - Mindenki ledöbbent rajta
A Vouge főszerkesztője, Anna Wintour így vélekedik Meghanról.

anna-wintour-meghan-hercegnerol-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Vogue főszerkesztője, a divat nagyasszonya, Anna Wintour nem osztogatja csak úgy a dicséreteket: nem véletlen, hogy sokan úgy vélik, róla mintázták Az ördög Pradát visel című filmben Meryl Streep karakterét, Miranda Priestly-t.

Odavan Meghan hercegnéért

Úgy tűnik azonban, hogy a királyi család tagjai különleges helyet foglalnak el a szívében, ugyanis Diana és Katalin után ezúttal Meghanról is elismerően nyilatkozott a Vogue "Go Ask Anna" című videójában.

- Olvastam, hogy sokaknak nem tetszik Meghan stílusa. Hogy galibát okoz az alkalmazottainak, amiért hajnal 5-kor már fent van, és feladatokat oszt nekik e-maileken és üzeneteken keresztül. Könyörgöm, ő egy átlagos, kaliforniai lány volt, azok korán kelnek, jógáznak, meditálnak. Az üzenetekről meg annyit, hogy küldene inkább postagalambot? Nonszensz. Szerintem csodálatos nő.

Az esküvői ruháját is sokan bírálták, de szerintem fantasztikus választás volt, kifinomult, sikkes, felnőtt nőhöz méltó. Egy angol dizájner munkája, ami azt üzente a világnak, hogy igen, máshonnan jöttem, de ide tartozom. Az is nagyon tetszett, hogy egyedül sétált az oltárhoz, igazi független nőre vallott ez a lépés. Az édesanyját különösen imádtam, ahogy ült a kápolnában, annyira csodálatos volt, annyira inspiráló.

Úgy vélem, hogy a két fiatal hercegné, Katalin, Cambridge hercegnéje és Meghan, Sussex hercegnéje tartják majd a felszínen a királyi család hajóját. Igen, határozottan így vélem - áradozott Anna Wintour a két hercegnéről.

Diana összesen négyszer szerepelt a nívós divatlap címlapján, Katalin pedig egyszer, a magazin fennállásának századik évfordulós címlapján kapott helyet. Az interjú után valószínűnek tartjuk, hogy hamarosan Meghant is a lap főoldalán láthatjuk majd - már alig várjuk.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük