Enrique Iglesias és párja 3. gyermeküket várják - Már ekkora Anna babapocakja
Enrique Iglesias és Anna Kournikova családja ismét bővül.

enrique-iglesias-anna-kournikova-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Enrique Iglesias és Anna Kournikova 18 éve alkotnak egy párt, 2001-ben, az Escape című Iglesias-sláger klipforgatásán szerettek egymásba. Sok év együttlét után kezdtek csak bele a családalapításba, az énekes és a teniszezőnő egy tündéri ikerpár, Nicholas és Lucy büszke szülei.

A kicsik 2017 decemberében jöttek a világra. Úgy tűnik, hogy az ikrek hamarosan örülhetnek egy kistestvérnek, ugyanis Anna Kournikova ismét várandós.

Már ilyen nagy Anna Kournikova babapocakja

A spanyol Hola! magazin munkatársa készített exkluzív fotókat a sztárpárról jachtozás közben. A képeken jól látszik Anna Kournikova hatalmas babapocakja. Az egyik felvételt a címlapjuk bal alsó sarkába szerkesztették be, ahogy az alábbi Instagram-posztban is látható. A rövid videót elindítva még több képet láthatsz róluk.

Azt egyelőre nem tudni, hogy az egykori sportolónő pontosan hányadik hónapban van, de a képeket elnézve valószínűleg már a harmadik trimeszterben jár. A magazinnak a sztárpár sajtós munkatársai egyelőre nem erősítették meg az örömhírt, de a fotók önmagukért beszélnek.

Imádott gyermekeikről szívesen posztolnak közösségi oldalaikra, ennek ellenére a magánéletükről csak nagyon ritkán nyilatkoznak. Amikor Anna Nicholasszal és Lucyval volt terhes, akkor ezt sikerült eltitkolniuk a sajtó elől.

Eva Mendes és Ryan Gosling gyerekei

Képes összeállításunkban megnézheted, mekkorát nőttek Eva Mendes és Ryan Gosling lányai.

Ezt is szeretjük