Anna Kournikova csont és bőr - Az egykori teniszcsillag kórosan sovány lett

Anna Kournikova rengeteg negatív kommentet kapott az alakjára.

anna-kournikova-sovany-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Anna Kournikova a kilencvenes évek egyik leggyönyörűbb teniszezőnője volt, aki 2003-ban vonul vissza a sporttól a hát- és gerincfájdalmai miatt. Azóta az anyaságnak él, 2017-ben megszülettek az ikrei Enrique Iglesias spanyol énekestől: a kis Nicholas és Lucy, akiket mindennél jobban imád.

Így lefogyott az elmúlt hónapokban

A szülés után az egykori sportolónő hamar visszanyerte az alakját, sajnos azonban nagyon túllőtt a célon, ugyanis elképesztően vékony lett. A napokban posztolt magáról egy videót az Instagram-oldalára, amin egy aprócska bikiniben táncikál az asztalon, a rajongóknak azonban nem nyerte el a tetszését a szexinek szánt felvétel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️🤡❤️

🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova) által megosztott bejegyzés,

A kommentelők szerint a színésznő túlságosan sovány, sőt, szinte zörögnek a csontjai a felvételen, annak ellenére, hogy Anna mindig is átlagos alkatú nő volt. "Jézusom, te lány! Egyél valamit, csak csont és bőr vagy", "Nagyon-nagyon sovány lett, ez már ijesztő. Kérlek, a gyerekek miatt figyelj oda magadra", "Van a szexi soványság, és van a beteges soványság. Ez már az utóbbi, sajnos..." - írták a kommentelők.

Persze, sokan a védelmére keltek, ugyanis két kisgyerek után szaladgálni egész nap, és mellette szoptatni nagyon megerőltető, ráadásul ilyenkor a kilók is csak úgy olvadnak le az emberről. Ráadásul a sztár azért szerintük még nem tartozik a betegesen sovány kategóriába, csupán jóval vékonyabb a megszokottnál.

Celine Dion viszont már tényleg túlzásba esett

Anna Kournikova soványsága még vitatható, de Celine Dion esetében szó nincs ilyesmiről. Az énekesnő arca is beesett a drasztikus fogyástól - nézd meg, hogy néz ki ma!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük