Nem túl merész? Angelina Jolie combig felsliccelt ruhában érkezett a premierre
Angelina Jolie ismét bebizonyította, hogy ő a vörös szőnyeg dívája.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A rajongók már megszokhatták, hogy bármiben is jelenik meg a hat gyermeket nevelő Angelina Jolie, egy biztos: elbűvölően néz ki.

Törékeny alkatán valószínűleg a szivárvány bármely színe csodásan festene, ő mégis nagyon gyakran visel sötétet - melyek köztudottan slankít.

Felül zárt, alul nyitott

Legutóbb május 22-én, a Kung Fu Panda 2 Los Angeles-i premierjére érkezett egy rafinált fekete ruhában.

A felül zárt darab első ránézésre akár konzervatívnak is tűnhetett, ám szoknyarésze igencsak sokat mutatott a 35 éves sztármami szexi lábaiból, hiszen combig fel volt sliccelve.

Angelinát láthatóan nem zavarta, ahogy a tekintetek végigpásztázták, hiszen a dedikálással egybekötött bemutatón vidáman pózolt a fotósoknak.

Formás lábait tűsarkú fekete cipőbe bújtatta, ugyanakkor karcsú derekát is hangsúlyozta csillogó ruhája, melyet egy lakkövvel dobott fel.

Brad kevésbé volt dögös

Haját egyszerű copfban fogta össze, és láthatóan a sminkeléssel sem bajlódott órákat, ám természetes szépségének köszönhetően élénk rúzs és műszempillák nélkül is ragyogóan nézett ki.

A premierre férje kísérte el, aki viszont ezúttal meglepően nagypapásra vette a figurát: homokszínű nadrágban és hosszú ujjú, galléros pólóban érkezett, sötétített szemüvege sem javított túl sokat az összhatáson - végülis ő Brad Pitt, megteheti.

Jolie az animációs filmben egyébként Tigrisnek kölcsönzi a hangját, a nem csupán a gyerekek számára izgalmas történet főhőseit rajta kívül olyan népszerű színészek szólaltatják meg, mint Jack Black, Lucy Liu vagy Dustin Hoffmann, de a csihipuhi-filmek nagyöregei, Jackie Chan és Jean-Claude Van Damme is hallhatók benne.

Ezt is szeretjük