Exkluzív! Sosem látott videón a kislány Angelina Jolie

Tündéri képkockák

Az 1982-es moziban Angelina Jolie édesapja, Jon Voight társaságában látható.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A rajongók bizonyára kikérnék maguknak, ha megkérdeznék tőlük, tudják-e, ki Angelina Jolie édesapja. Nos, a kevésbé jártasak kedvéért eláruljuk, nem más, mint Jon Voight színész.

Már nem a papáért, hanem Brad Pittért rajong a felnőtté vált Jolie


Eme tény egyúttal azt is logikussá teszi, vajon miért is járt inkább filmforgatásra, mintsem óvodába a hatéves Angelina Jolie. 

Egy nemrég előkerült film kópiáján ugyanis nem más látható, mint a hamvasan zsenge és csudamód bájos Angie, aki természetesen papája mellett bukkant fel a Lookin’ To get Out című filmben.

Angelina nincs jóban egykor imádott édesapjával

Bár eredetileg a rendező, Hal Ashby végül kivágta a kislány jelenetét az 1982-ben mozikba került vígjátékból, halála előtt elkészítette az úgynevezett vágatlan rendezői változatot.

Ezt egészen a közelmúltig a Los Angeles-i Egyetem filmarchívumában őrizték, és csak nemrég került elő.

Ashby életrajzírója, Nick Dawson bukkant rá, amikor idén márciusban megjelenő könyvéhez, a Being Hal Ashby: Life of a Hollywood Rebel – Hal Ashby: Egy hollywoodi lázadó élete – anyagot keresett.

Az eset kapcsán megszólaltatták Jon Voightot is, aki elárulta, Ashby lányának, Lee Ashby Macmanusnek ez volt a kedvenc filmje apjától, mert az Angelina Jolie által játszott leánykában saját kislánykori énjére ismert.

(%youtube(http://www.youtube.com/watch?v=eH-lRcA04vE)%)

Egyébként ugyanúgy, mint másnak, sem Angelina Jolie-nak, sem apjának nem volt fogalma arról, hogy létezik egy rendezői változat. Ashby ugyanis annak idején mindenféle kommentár nélkül adta át a szalagokat az egyetemi archívumnak.

Most azonban, 27 évvel a film elkészültét követően, ismét ki fogják adni, immáron a vágatlan verziót, a Jolie rajongók legnagyobb örömére. A premierre a Floridában megrendezett Sarasota-i Filmfesztiválon kerül majd sor április 4-én, a DVD pedig előreláthatóan június 20-tól lesz kapható.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Hal Ashbynek olyan nagysikerű filmeket köszönhet a mozikedvelő közönség, mint az Utolsó szolgálat vagy a rendezői Oscarra jelölt Hazatérés. A hírhedten drogfüggő filmdirektort a hasnyálmirigyrák vitte el 1988-ban.

Ezt is szeretjük