Ijesztő fotók! Angelina Jolie olyan vézna, mintha hetek óta éhezne
Angelina Jolie a Salt ügynök premierjén tette közszemlére csontkollekció testét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie sosem volt egy nőiesen telt szupersztár, ám a legfrissebb róla készült fotókon önmagához képest is aggasztóan soványnak tűnik.

A 35 éves amerikai színésznő legújabb, Salt ügynök című filmjének premierjén szokásához híven feltűnően elegánsan jelent meg, ám az összhatás korántsem volt olyan megnyugtató, mint vártuk.

Könnyű túlzásba esni

A világhírű sztármami karja ugyanis ijesztően vézna volt. Fekete ruhájában láthatóvá vált a háta, csontjai pedig szinte kiszúrták bőrét. Közismert tény, hogy Hollywoodban a hírességek hajlamosak túlzásba esni a diétát és edzést illetően - ez alól pedig Jolie sem kivétel.

A helyzet természetesen korántsem olyan súlyos, hogy azt mondhatnánk, az Oscar-díjas színésznő étkezési zavarral küzd, ennek ellenére a képek tanúsága szerint soványsága már nem sorolható az egészséges kategóriába.

Adrenalinfüggő

A Salt ügynök című akcióthrillernek augusztus 12-én volt a hazai bemutatója, a film készítése kapcsán pedig Angelina nem rejtette véka alá, hogy adrenalinfüggő, így aztán nem jelent számára problémát a különféle akciójelenetek felvétele.

- Eddigi pályafutásom során nagyon szerencsés voltam, hogy megcsinálhattam ezeket az akciófilmeket, mivel adrenalinfüggő vagyok. Imádok ugrálni különféle tárgyakon, szóval nem igazán félek, ha a kaszkadőrmutatványokra kerül a sor - nyilatkozta a The Sunnak.

Angelina Jolie a közelmúltban fejezte be a The Tourist című thriller forgatását, 2011-ben pedig a Kung-fu Panda második részében kölcsönzi majd megint Tigrisnek a hangját.

A pletykák szerint ő játssza Kleopátrát is az egyiptomi királynőről szóló életrajzi filmben, ám ezt hivatalosan még nem erősítették meg.

Ezt is szeretjük