Friss! A karácsonyt már külön ünneplik Angelináék

Véget ért a szerelem

A sztárpárról igencsak zavarba ejtő fotó jelent meg, ami alátámasztani látszik a pletykákat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Különös fotók láttak napvilágot a világ talán legnépszerűbb sztárpárjáról. Angelina Jolie és Brad Pitt a Los Angeles-i Kortárs Művészetek Múzeumába- röviden MOCA - volt hivatalos, amely november 14-én, szombaton ünnepelte fennállása harmincadik évfordulóját.

Hűvösen és komoran

Ebből az alkalomból hírességek garmadáját látták vendégül az intézményben, köztük a Jolie-Pitt párost, akik ráadásul privát idegenvezetésre is igényt tartottak. Bár első pillanatra semmi szokatlan nincs az elegáns sztárokon, egyesek máris kongatják a vészharangot a kiállításon készült fotók láttán.

Testbeszéd és művészet

Úgy vélik ugyanis, szokatlanul hűvösen álldogáltak egymás mellett a korábban állandóan ölelkező és nevetgélő színészek - mintha kínosan ügyeltek volna arra, nehogy véletlenül egymáshoz érjenek. Ráadásul Brad Pitt keresztbe font karjai, no meg a mindkettejük arcára kiülő komorság is alátámasztani látszik az utóbbi hetekben szárnyra kelt pletykát, miszerint közel sincs minden rendben az álompár körül.

Ian Halperin készülő botránykönyve, a The Untold Story of Brad Pitt and Angelina Jolie szintén elővetíti a szomorú véget: az oknyomozó riporter állítása szerint a sztárok igazi kutya-macska barátságban élnek, és mindennaposak a veszekedések, amik legtöbbször hat gyermekük kapcsán robbannak ki. Ezért aztán úgy véli, 2010 karácsonyát már nem fogja együtt tölteni a színészpár.

Itt a vége, fuss el véle?

Persze azért a rajongókat nem lehet csak úgy megfélemlíteni - többségük ügyet sem vet az ilyesféle híresztelésekre, és hiszik, hogy kedvenceik papír nélkül is a sírig kitartanak egymás mellett.

Meg hát, valljuk be, nem biztos, hogy mindenkinek olyan hatalmas élmény a kortárs művészek néha igencsak nehezen értelmezhető alkotásait szemrevételezni.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Arról nem is beszélve, hogy bizonyára mókásan vette volna ki magát, ha a kettejüknek tartott tárlatvezetés során kacarászni és ölelkezni kezdenek.
Ezt is szeretjük