Hivatalos! Összeházasodott Angelina Jolie és Brad Pitt
Szombaton volt az álompár esküvője egy francia falucskában, most erősítették meg a hírt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kilenc együtt töltött év után végre összeházasodott Angelina Jolie és Brad Pitt. Bár időről időre felröppent a pletyka, most úgy tűnik, igaz a hír, a People magazinnak több forrásból is megerősítették azt.

A titkos esküvőre szombaton került sor egy francia faluban, Corrensben, ahol a hírek szerint a gyerekeik társaságában esküdött egymásnak örök hűséget az 50 éves színész és a 39 éves színésznő. Állítólag sem Brad Pitt testvérei, sem pedig a két sztár családtagjai nem kaptak meghívást a ceremóniára.

Angelina és Brad két éve, 2012-ben jegyezte el egymást, és várható volt, hogy a nagy napra majd a nyilvánosság kizárásával kerül sor. Esküvői fotókat egyelőre nem tettek közzé, de Brad Pittet csütörtökön egy sajtófotózáson örökítették meg, ahol már látható volt kezén a jegygyűrű.

Májusban Angelina Jolie a People-nek elmondta, hogy szoktak beszélgetni párjával és a gyerekekkel arról, hogy majd összeházasodnak, de egyelőre várják a megfelelő időt, amikor a munka és a gyerkőcök szempontjából is minden tökéletes lesz.

- Jó móka lesz majd az egész, és azt hiszem, ez a legfontosabb. Ha megtörténik, akkor az nagyszerű nap lesz az egész családnak - mondta a színésznő.

Most már nem olyan bevállalós

Angelina Jolie nemrég arról mesélt, vannak fotók, amiket nem szívesen mutat meg a gyerekeinek, nézz meg néhányat közülük.

Ezt is szeretjük