Meglepő! Angelina döntött, Brad Pitt felesége akar lenni
A hírek szerint Angelina Jolie maga kérte meg párját arra, hogy öt év után vezesse végre az oltár elé.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kétségkívül Angelina Jolie és Brad Pitt Hollywood első számú álompárja, ám több éve tartó kapcsolatuk ellenére a mai napig nem álltak az oltár elé. Most azonban fordult a kocka, ugyanis arról az örömteli hírről számolt be több külföldi bulvárlap, hogy Brangelináék a közeljövőben összeházasodnak.

A National Enquirer értesülései szerint Angelina hozta meg a végső döntést, és ő kérte arra szerelmét, hogy vegye végre feleségül. A magazin úgy tudja, hogy a sztárpár egy fényűzéstől mentes, privát ceremónia keretében mondja majd ki a boldogító igent, amit alig várnak gyermekeik.

Angelina meggondolta magát

- Angelina újra és újra beleszeret Bradbe, és most már szeretné kapcsolatukat hivatalossá tenni.

Így pedig, hogy végre meggondolta magát, nem maradt más dolga, mint hogy ezt közölje Braddel - magyarázta a lapnak egy magát megnevezni nem akaró forrás.

Egy másik bennfentes elmondása szerint a híreknek nagyon örültek Pitt szülei, Bill és Jane, akik sosem nézték túl jó szemmel, hogy fiuk házasság nélkül él együtt Angelinával - kifejezetten meglepte őket ez a fordulat.

A gyerekek is közbeszóltak

Az OK! magazin is megerősítette a fenti beszámolókat, a közkedvelt bulvárlap azonban hozzátette, hogy az ügyben nagy szerepet játszottak a pár gyermekei.

A nyolcéves Maddox, a hatéves Pax, az ötéves Zahara és a hároméves Shiloh ugyanis türelmetlenül várják, hogy szüleik végre házaspár legyenek.

- Shiloh és Zahara az utóbbi időben gyakran szóba hozta az esküvőt, Pax szerint pedig a világ legjobb dolga lenne, ha ő lehetne a gyűrűhordozó - mondta a bennfentes a lapnak.

Angelina Jolie és Brad Pitt immáron öt éve élnek együtt, és hat gyereket nevelnek, köztük a 22 hónapos ikreket, Knoxot és Vivienne-t is, ám egyelőre nem erősítették a híreket.

Ezt is szeretjük