Angelina Jolie megszólalt a válásról - Így megváltozott, miután szétmentek Brad Pittel
Gyermekei tartották életben a színésznőt.

angelina-jolie-valasrol-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brad Pitt és Angelina Jolie válásának híre 2016-ban ledöbbentette az egész világot: a már csak Brangelina gyűjtőnéven ismert párosról senki nem gondolta, hogy valaha kenyértörésre kerül a sor köztük - pláne, hogy hat gyermeket neveltek közösen.

Angelina Jolie-t így megviselte a válás

Korábban a Vanity Fair magazinnak megnyílt a válásról - akkor ezt nyilatkozta a szakításukról:

- 2016 nyarán romlottak meg közöttünk a dolgok. Ez volt életem legnehezebb időszaka, és mi csak egy kis levegőhöz szerettünk volna jutni. Mindent megpróbálunk elkövetni a családunk gyógyulásáért. Igyekszem a legjobb háziasszony lenni, eltakarítani a kutyák után, elmosogatni és esti mesét olvasni a gyerekeknek. De bonyolulttá váltak a dolgok kettőnk közt. Továbbra is törődünk egymással és a családunkkal, és mindketten a közös célokért küzdünk. Sokat aggódtam az édesanyámért, amikor felnőttem. Azt viszont nem akarom, hogy a gyermekeim miattam aggódjanak - mondta akkor a lapnak.

Brad Pitt nem sűrűn szólalt meg a válás kapcsán, azt viszont elismerte, hogy az ő hibája volt, hogy idáig fajultak a dolgok, ugyanis alkoholproblémákkal küzdött. Legutóbb ezt mondta a Harper's Bazaarban:

- A családom szétbomlása felnyitotta a szemem azzal kapcsolatban, hogy a múltban mennyi mindent rosszul csináltam, és megértettem azt is, hogy válhatnék jobb emberré. Ez nem mehetett így tovább, ezért drasztikusan változtattam az életemen, eljártam az Anonim Alkoholisták gyűléseire, és teljes mértékben megvontam magamtól az italt. Rengeteget segítettek, mellettem álltak, biztonságban éreztem magam akkor is, amikor a legcsúnyább oldalamról meséltem nekik - nyilatkozta a lapnak a napokban.

Angelina Jolie is interjút adott a francia Madame Figarónak, amiben elmesélte, hogy sokkal rosszabbul viselte a válást, mint azt bárki elképzelte - szinte teljesen tönkrement benne.

- Nem tudok sokat a végzetről, de úgy vélem, most épp átalakulási fázisban vagyok. Próbálok visszatérni önmagamhoz, mert az utóbbi években teljesen elvesztem. Braddel a szakításunk elég komplikált volt. Már magamra sem ismertem, mintha folyamatosan egyre kisebbé, jelentéktelenebbé váltam volna, még akkor is, ha igyekeztem nem mutatni.

Alapjaimban rázott meg az egész. Szomorú voltam és sebzett. Szinte eggyé váltam az alázatosság és a jelentéktelenség érzésével. De fiatalon sokat kellett foglalkoznom az édesanyámmal, és nem akartam, hogy a gyerekeim is erre kényszerüljenek. Nem hagyhattam el magam, miattuk erősnek kellett lennem, ők tartottak életben.

Szóval szeretném, ha tanulnának ebből: hogy mindig megújulhatsz, hogy a legmélyebb szomorúságban is találhatsz örömöt. Újra fel kellett fedezni magam, azt, hogy mi okoz nekem örömet. A betegségemből is kezdtem felgyógyulni, ami után csak még jobban értékeltem, hogy egészséges vagyok, és élek - mondta a magazinban.

A hétvégén, a Demóna: A sötétség úrnője tokiói premierén ennyit tett hozzá a vallomásához:

- Bárki, aki megtapasztalta, milyen szülőnek lenni, tudja, hogy egy kis élettel együtt hatalmas erő növekszik benned. Mindig igyekeztem erősnek mutatni magam a gyerekeim miatt, hogy ha bármi bajuk van, ott legyek, és felhúzzam őket. Ők az én kőszikláim, belőlük merítek erőt.

Ezek voltak az utolsó közös fotóik

Utolsó közös képeiken még boldognak tűntek - nézd meg, milyen fotók készültek róluk utolsó, párként töltött napjaikon!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük