Angelina Jolie és lányai közös képen - Zahara és Vivienne ilyen szépek
Csajos shoppingtúrát tartott tegnap a színésznő a lányaival.

angelina-jolie-lanyai-vivienne-zahara-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie gőzerővel forgatja az új filmjét, a Those Who Wish Me Dead című thrillert, azonban ez természetesen nem akadályozza meg abban, hogy ellássa az anyai teendőit.

Együtt shoppingolt a lányaival

A színésznő igyekszik minden egyes percét a gyerekeivel tölteni, sőt, általában külön-külön is csinál velük programot, hogy úgy érezzék, akkor csak és kizárólag rájuk figyel az anyjuk. Érthető, hogy néha erre is szükség van, hiszen hat gyerek estében könnyedén úgy érezheti bármelyikük, hogy háttérbe szorul a többiek mellett.

Most a nagylányán, a 14 éves Zaharán és a 11 esztendős ikerlányán, Vivienne-en volt a sor, hogy némi anyaidőt tölthessenek el a sztárral. És hát mi mást csinálhattak volna hármasban, mint beiktattak egy csajos shoppingtúrát? A trió a Los Angeles-i Westfield Century City plázába látogatott el némi ruhavadászat céljából.

Angelina Jolie igazán gyönyörű volt, egy görög istennős, bézs ruhát viselt. Zahara sem maradt el tőle, ő egy világoskék, ejtett vállú overallban keltette fel a figyelmet, ami remekül passzolt a bőrszínéhez. Vivienne inkább a laza stílus híve, így ő farmerban és egy napszemüveges mackós pólóban csatlakozott hozzájuk.

A kommentelők nem győzték dicsérni sem a szép színésznőt, sem bájos lányait - ilyen hozzászólások születtek a képeik alatt: "Nem is tudom eldönteni, ki a szebb! Angelina gyönyörű, mindig mindig, de Zahara is egyre szebb, a kis Vivienne meg Brad és Angie tökéletes keveréke", "Gyönyörű lányok, érezzétek jól magatokat", "Bár engem is vitt volna az anyukám plázázni, szerencsések a Jolie-Pitt csemeték" - írták a követői.

Fotón mind a hat gyereke

Ha kíváncsi lennél az összes csemetére, nézd meg a The Boy Who Harnessed The Wind című film premierén készült fotót!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük