Angelina Jolie hófehér ruhában tündökölt - Melltartót sem húzott alá
Rég láttuk ilyen dögösnek az Oscar-díjas színésznőt.

angelina-jolie-feher-ruha-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie mostanság nem volt túl jó formában: a válás nagyon megviselte a színésznőt, aki csontsoványra fogyott a stressznek köszönhetően. Az arca is beesett a súlyvesztéstől, szinte zörögtek a csontjai, annyira vékony lett.

Ismét remek formában van

Úgy tűnik, az Oscar-díjas sztár végre új erőre kapott, és ismét a régi fényében tündököl, legalábbis legfrissebb fotóin sokkal jobban néz ki: az arca jóval kerekebb, és sokkal egészségesebbnek tűnik, mint korábban, ami vélhetően azért van, mert végre visszaszedett néhányat az elvesztett kilóiból.

Tegnap egy hófehér ruhában kapták lencsevégre Párizsban, ahol a legújabb filmjét, a Those Who Wish Me Dead című thrillerét népszerűsítette. A sztár 2015 óta nem állt kamerák elé, a Brad Pittel közös A tengernél című filmje óta. Azóta csak a Kung Fu Pandában kölcsönözte a hangját Tigrisnek, és egy parfümreklámban szerepelt, így a rajongók nagyon örülnek, hogy újra feltűnik majd a filmvásznon.

A színésznő a legendás francia sztár, Jacqueline Bisset társaságában rótta az utcákat, aki szintén fehér nadrágkosztümöt viselt. Jolie az elegáns szettet azért szexivé tette, ugyanis a testre simuló ruha alatt nem viselt melltartót, így a keblei körvonalai igencsak tisztán látszódtak - nem sokat bízott a kíváncsi szemekre.

Persze korábban még ennél is dögösebb és merészebb összeállításokat is húzott, azonban mióta megvannak a gyerekei, azóta sokkal visszafogottabban öltözködik. A vadóc sztártól régen a meztelenkedés sem állt távol, de természetesen újabban már szigorúan felöltözve láthatjuk csak.

Fiatalon ilyen bevállalós volt

Korábban még meztelenül is pózolt - nézd meg, milyen szexi fotók készültek róla csupaszon!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük