Angelina Jolie ezüst estélyiben tündökölt - Gyönyörű volt a díjkiosztón

Az Annie Awards-ra látogatott el a színésznő.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie végre megint boldognak tűnik - szinte ragyogott a hétvégi Annie Awards-on, ahová nem is egyedül érkezett: gyerkőceit, a 11 éves Shiloh-t és a 13 esztendős Zaharát is magával vitte a díjátadó ünnepélyre.

Ilyen gyönyörű volt a díjkiosztón

A 42 éves színésznő egy ezüst estélyiben tündökölt a vörös szőnyegen, melyben ismét megvillanthatta hosszú combjait. Ugyan a rajongók szerint még hízhatna jó pár kilót, de már most sokkal jobban néz ki, mint korábban, amikor tényleg betegesen soványnak tűnt. A sztár boldogan mosolygott a fotósok előtt - nézd meg, milyen remekül festett a hétvégi rendezvényen!

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük