Angelina Jolie-nál betelt a pohár: erre folyamodott a Brad Pitt-tel való válóperes ügyében
Angelina Jolie és Brad Pitt továbbra is perben áll egymással.

brad-pitt-angelina-jolie-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie és Brad Pitt 2005-ben vállalták fel kapcsolatukat, évekig idilli volt minden a magánéletükben. 2014-ben álltak oltár elé, viszont két évvel később a feje tetejére állt az életük, bejelentették, hogy válnak.

A színésznő adta be a válási papírokat, 2019 áprilisában már kimondták, hogy nem házasok, és Jolie megszabadulhatott a Jolie-Pitt vezetéknévtől, ám néhány dologról egyelőre nem született bírósági döntés, a válóperük nem zárult le teljesen.

Angelina Jolie-nál emiatt telt be a pohár

A színésznő hétfőn egy kérvényt nyújtott be a Los Angeles-i Legfelső Bíróságnál, mert szeretné, ha John W. Ouderkirk bírót kizárnák az ügyükből, írta meg a Page Six. Azért nem tetszik neki, hogy a végén Ouderkirk mondja ki az ítéletet, mivel a férfi üzleti kapcsolatban áll Brad Pitt egyik ügyvédjével, Anne C. Kiley-jel.

GettyImages-461236314
Fotó: Kevin Winter / Getty Images Hungary

Érthető módon Jolie fél attól, hogy ez az üzleti viszony befolyásolhatja az ítéletet hozó bíró döntését, és inkább Pitt járna jól.

Mivel a válási procedúrájukkal kapcsolatos dokumentumok zöme a nyilvánosság számára nem elérhető, így csak az érintettek tudhatják, hogy mik azok a dolgok, amelyekről még nem állapodott meg az egykori sztárpár. A Page Six szerint a hat gyerekük miatt mehet továbbra is a jogi vita, még 2018-ban Jolie benyújtott egy másik dokumentumot, amelyben azt állította, hogy Pitt nem fizet elegendő gyerektartást, de még az is benne van a pakliban, hogy a közös vagyonuk elosztásán nem egyeztek még meg.

GettyImages-495706136
Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images Hungary

A két sztár kapcsolata 2016-ban nagyon elmérgesedett, a színésznő egy darabig nem is engedte, hogy Pitt láthassa a gyerekeket, szerencsére a viszonyuk mára sokkal jobbá vált, még családi terapeutához is elmentek, hogy rendezzék a kapcsolatukat. A színész is sokkal több időt tölthet a gyerekekkel, a nyáron több alkalommal lefotózták Jolie háza előtt. Egyedül a Maddoxszal lévő viszonyán kell még dolgoznia, a fiú 2016 óta nem áll vele szóba.

Legkisebb lányuk így hasonlít Angelina Jolie-ra

Az egykori sztárpár legkisebb gyermeke, Vivienne egyre jobban hasonlít Angelina Jolie-ra.

Ezt is szeretjük