Angelina Jolie visszafogadta Brad Pittet? Sokatmondó kijelentést tett a színésznő
A barátainak így jellemezte kapcsolatukat a színésznő.

angelina-jolie-brad-pitt-uja-egyutt-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie és Brad Pitt Hollywood legnagyobb álompárjának számítottak, váratlan szakításuk pedig szinte az egész világot sokkolta - főként, hogy hat gyereket neveltek együtt.

Újra összejöttek?

Sorra röppentek fel a pletykák a szakításuk okáról - ekkor Brad Pitt úgy döntött, ideje tiszta vizet önteni a pohárba és bevallani az igazságot: a színész elárulta, hogy alkoholproblémákkal küzd, és emiatt döntött felesége a szakítás mellett.

Úgy tűnik azonban, hogy Brangelina nem bírja egymás nélkül, ugyanis Angelina Jolie néhány napja bevallotta, hogy gyűlöli a szingliséget, most pedig a közeli barátainak úgy jellemezte a kapcsolatukat Brad Pitt-tel, mint Hollywood egy másik, egymáshoz vissza-visszatérő sztárpárjának szerelmét.

- "Tudjátok, mi az igazság? Szerintem mi leszünk az új (Richard) Burton és (Elizabeth) Taylor" - ezt mondta nekünk Angie legutóbb. Amikor először találkoztak a szakítás óta, sírva borultak egymás karjaiba. Biztos vagyok benne, hogy ennek lesz még folytatása - nyilatkozta a színésznő egyik közeli ismerőse a Mail on Sunday magazinnak.

Ezt is szeretjük