Angelina Jolie titokban átverte Brad Pittet: a színész ennél dühösebb nem is lehetne

Angelina Jolie és Brad Pitt hiába egyeztek meg, hogy a másik beleegyezése nélkül nem adják el a szőlőültetvényük rá eső felét, ezt végül a színésznő nem tartotta be.

angie-és-brad-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Brad Pitt azzal vádolja volt feleségét, Angelina Jolie-t, hogy megkárosította őt, amiért a színésznő titokban eladta a francia szőlőültetvényük felét egy orosz oligarchának, írta meg a Page Six. A színész emiatt a Los Angeles-i Legfelsőbb Bírósághoz fordult.

A hivatalos dokumentumokból, amit az amerikai lap is megszerzett, kiderült, az exek arról egyeztek meg, hogy a 30 millió dollárt élő ingatlanjuk rá eső részét nem adják el a másik fél beleegyezése nélkül.

Angelina Jolie és Brad Pitt szőlőültetvénye

A dél-franciaországi Château Miravalt 2008-ban vásárolták meg, ekkor még bőven egy párt alkottak. Viszont amikor 2019-ben kimondták a válásukat, Jolie úgy döntött, ki akar szállni a közös bizniszükből, és még a kivásárlás lehetősége is témába jött. A 47 éves színésznő abba egyezett bele először a lap információi szerint, hogy az 50-50 százalékos részesedés helyett a birtok 68 százaléka a volt férjéhez kerüljön, mivel Pitt eleve több energiát és pénzt ölt a borászatba, mint ő. 

GettyImages-609272998
Fotó: Jason LaVeris / Getty Images Hungary

Ennek ellenére a színész 2021-ben egy sajtóközleményből értesült arról, hogy exneje a birtok felét eladta egy olyan orosz oligarchának, akinek ajánlatát Pitt egyszer már visszautasította.

A sztár szerint Angelina bosszúból szövetkezett Jurij Sheflerrel a háta mögött, ugyanis a hat gyerekük felügyeleti jogával kapcsolatban sokáig ment a huzavona, végül ebben az évben a bíróság kimondta, hogy 50-50 százalékos felügyeleti jogot kapnak annak ellenére, hogy a színészt gyermekbántalmazással vádolták meg. Később ezt a határozatot hatályon kívülre helyezték.

A színész csapata emiatt a Los Angeles-i Legfelsőbb Bírósághoz fordult, hogy bebizonyítsák, Jolie cselekedetei jogellenesek voltak. Az is szerepel a dokumentumban, hogy Jolie azért választotta Jurij Sheflert, mert a férfinak üzleti kapcsolata van Vlagyimir Putyinnal, az orosz-ukrán háború miatt ez viszont rossz fényt vetne a színészre.

Ez a fejlemény kilenc hónappal azután történt, hogy Jolie 250 millió dolláros ellenkeresetet nyújtott be volt férje ellen, amiért Pitt próbálta a francia borászatuk felett átvenni a teljes mértékű irányítást, és olyan szinten ki akarta sajátítani magának az üzletüket, hogy Jolie egy fillért se lásson a nyereségből. A dokumentumokban az is szerepel, hogy a színész állítólag alá akart írattatni egy titoktartási szerződést, hogy a válásuk körülményeiről ne szóljon egy szót se senkinek.

Shiloh Jolie-Pitt így néz ki most

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest most a híres exek tinilánya.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük