Mégsem válik Angelina Jolie és Brad Pitt? A színésznő meggondolta magát
A hírek szerint Angelina Jolie ezért halogatja a válást.

brad-pitt-angelina-jolie-megsem-valnak-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie és Brad Pitt Hollywood egyik legnagyobb álompárja voltak. Már nem is önálló személyekként, hanem összetapadt Brangelinaként emlegették őket. Hat közös gyerekük miatt azt hittük, semmi nem választhatja el őket, de nagyot tévedtünk.

Mégsem válnak?

A pár 2016-ban jelentette be, hogy az útjaik örökre elválnak egymástól, azonban azóta sem sikerült pontot tenniük az ügy végére. Angelina Jolie kizárólagos felügyeleti jogot akart kicsikarni az összes gyerek felett, azonban sem Brad Pittnek, sem a bírónak nem tetszett ez a felállás. Mivel nem tudtak megegyezni, azóta is zajlanak a tárgyalások - habár egyes források szerint az Oscar-díjas színésznő korántsem ezért halogatja a válást.

- Angelina határozottan kijelentette, hogy vissza akarja kapni Bradet, és helyre akarja hozni a kapcsolatukat. Szeretné, ha újra együtt lenne a család, és eszébe sem jut, hogy továbblépjen. Ezért nehezíti meg a válással kapcsolatos dolgokat Brad számára, hogy ezzel is húzza az időt.

Ő viszont inkább már le akarná zárni az egészet, mert már nagyon régóta csak húzzák-halasztják. Angelina viszont nem tágít - nyilatkozta a pár egy állítólagos barátja a The Sun magazinnak.

A múlt hónapban kétszer is találkoztak, hogy megpróbáljanak dűlőre jutni, de a színésznő hajthatatlan, és szeretné, ha Brad Pitt csak az ő engedélyével találkozhatna a közös gyerekeikkel. A vagyon kérdéskört azonnal fel tudták osztani, de a gyerekekkel kapcsolatban három éve nem született olyan döntés, ami mindkettejüknek megfelelne.

Már ilyen nagyok a közös gyerekeik

Ritka pillanat: Angelina Jolie és Brad Pitt összes gyereke közös fotón szerepel. Nézd meg, már milyen nagyok!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük