Brad Pitt óriási örömhírt kapott Angelina Jolie-tól - Ez mindent megváltoztat
A gyerekekkel kapcsolatban váratlan döntést hozott Angelina Jolie.

brad-pitt-angelina-jolie-gyerekek-nyar-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Habár Brad Pitt és Angelina Jolie igazi álompárnak számítottak Hollywoodban, nagyon csúnya válással ért véget a kapcsolatuk, ami azóta sem zárult le teljesen, a gyermekelhelyezés ügyében ugyanis még mindig nem tudtak megegyezni.

Angelina Jolie kizárólagos felügyeleti jogot akart

Brad Pitt az ominózus veszekedés óta, ami végül a válásukat okozta, alig láthatta a gyerekeit - csak és kizárólag egy gyermekvédelmi felügyelő jelenlétében beszélhetett a hat gyerkőcével. Angelina Jolie ragaszkodott a kizárólagos felügyelethez, és nem volt hajlandó tágítani, azonban úgy tűnik, hogy három év után megenyhült, ugyanis nem akármilyen gesztust ajánlott fel az exférjének.

- Brad Pitt az egész nyarat a gyerekeivel töltheti. Angelina rengeteg időt tölt majd az új filmje, a Those Who Wish Me Dead forgatásán, ezért úgy döntött, felhívja Bradet, és közli vele, hogy ha szeretné, akkor vigyázhat rájuk ebben az időszakban. Ez komoly lépés annak fényében, hogy eddig alig engedélyezte még a láthatást is - mesélte a The Sun magazin forrása.

Így a 17 éves Maddox, a 15 esztendős Pax, Zahara, aki már 14, és Shiloh, aki a 13. születésnapját ünnepelhette, de még a 10 éves ikrek, Vivienne és Knox is az apjukkal töltik a nyarat. A magazin forrása arról is megszólalt, hogy Brad Pitt hogy reagált a hírre.

- Brad szinte örömtáncot lejtett a hír hallatán, olyan boldog volt. Ráadásul a szüleit, Jane-t és Williamet is meghívta Los Angelesbe, hogy egy nagy családként töltsék együtt az időt - állítja a lap informátora.

A szerelem is rátalált Brad Pittre?

Úgy tűnik, a sztár azért siettetné a válást, mert szeretné már felvállalni az új kedvesét. Ő lenne Brad Pitt új kedvese?

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük