A Gyilkos sorok nyomozónője lélegzetelállítóan szép volt fiatalon: Angela Lansbury ritkán látott fotói
Angela Lansbury 1944-ben debütált a filmvásznon.

Angela-lansbery
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem véletlen, hogy olyan sok ember rajong a krimi műfajáért, rengetegen imádják a rejtélyeket, és élvezettel követik nyomon a szövevényes bűnügyeket akár regény, film vagy sorozat formájában. 

Angela Lansbury fiatalkori fotói

Utóbbinál széles kínálatból választhat kedvencet magának a néző: Columbótól Poirot-ig mindenki megtalálja azt a hőst, akivel azonosulni tud. A női nézők nagy örömére nem csak férfi főszereplős szériák szerepelnek a palettán, a Gyilkos sorok készítői női karaktert helyeztek a középpontba. A 12 évadot megélt történetben Jessica Fletcher krimiregény-író és hobbidetektív bogozta ki az eseteket. A sztori nem csak a tengerentúlon aratott sikert, hazánkban is imádták a nézők, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a mai napig ismétlik a különböző tévécsatornák. A főszerepben Angela Lansburyt láthatta a közönség, aki addigra már lenyűgöző karriert tudhatott a háta mögött.

1944-ben debütált a mozivásznon a Gázláng című filmben, amellyel rögtön Oscar-díjra jelölték. Többek között olyan legendás alkotásokban láthattuk a színésznőt, mint A mandzsúriai jelölt vagy a Dorian Gray képe. Színészi tehetsége vitathatatlan, ám még valamivel felhívta magára a rendezők figyelmét, lélegzetelállítóan szép volt.

Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy festett Angela Lansbury fiatalon.

Ezt is szeretjük