Brutálisan megváltozott a Wham! egykori énekese
George Michael volt zenésztársáról nem nagyon lehet hallani, ami nem csoda, hiszen igyekszik láthatatlan maradni.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha azt mondjuk, Wham!, akkor legtöbbeknek rögtön beugrik George Michael neve - de hogy miként hívták a nyolcvanas évek sikerduójában azt a másik fiatalembert, arra már kevesen emlékeznek.


Nos, ő volt Andrew Ridgeley, aki tudatosan vállalta magára a csendes, ám megbízható karakter szerepét, szemben a Michael által képviselt nőcsábászéval. Ugyanakkor a duó stílusáról, külső megjelenéséről Ridgeley gondoskodott, és többnyire ő beszélt a sajtó képviselőivel is.

Nem vágyik a reflektorfényre

Bár a sikercsapat csupán öt évig, 1981-től 1986-ig működött, számos slágerük - Careless Whisper, Wake Me Up Before You Go Go, Last Christmas - azóta is kihagyhatatlan tartozékai a retróbuliknak és a kívánságműsoroknak.

Michael szólókarrierjének alakulásáról és szexbotrányairól később is rendszeresen értesült a világ, Ridgeley azonban - egy kudarcra ítélt szólópróbálkozás után - igyekezett a háttérben maradni, és csak ritkán jelent meg a nyilvánosság előtt. Ezért aztán nem csoda, ha senki nem ismer rá a kopasz, őszülő férfiban az egykori napbarnított sztárra - legfeljebb fekete szemöldöke lehet gyanús.

Nem nősült meg

A híresség egyébként nyolcvanas évek közepétől a Bananarama együttes egyik tagjával, Keren Woodwarddal él, közös fiukkal, Tommal 1994-ben költöztek Cornwallba, egy 15. századi parasztházba.

Woodward állítása szerint a 46 éves sztár imád szörfözni és golfozni, és egyáltalán nem hiányzik neki a csillogás.

- Élvezi az ismeretlenséget, és egyáltalán nem unatkozik. Gyakran szörfre pattan vagy golfozik egyet.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cornwallban nem túl mozgalmas az élet, ha lemegyünk a pubba, senki nem zargat bennünket, még akkor sem, ha George jön látogatóba. Végső soron lehet normálisan is élni, ha valaki azt választja. Az az igazság, hogy a hírnevet mindig is kínosnak találtam - mesélte.

Ezt is szeretjük