Brutálisan megváltozott a Wham! egykori énekese

George Michael volt zenésztársáról nem nagyon lehet hallani, ami nem csoda, hiszen igyekszik láthatatlan maradni.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha azt mondjuk, Wham!, akkor legtöbbeknek rögtön beugrik George Michael neve - de hogy miként hívták a nyolcvanas évek sikerduójában azt a másik fiatalembert, arra már kevesen emlékeznek.


Nos, ő volt Andrew Ridgeley, aki tudatosan vállalta magára a csendes, ám megbízható karakter szerepét, szemben a Michael által képviselt nőcsábászéval. Ugyanakkor a duó stílusáról, külső megjelenéséről Ridgeley gondoskodott, és többnyire ő beszélt a sajtó képviselőivel is.

Nem vágyik a reflektorfényre

Bár a sikercsapat csupán öt évig, 1981-től 1986-ig működött, számos slágerük - Careless Whisper, Wake Me Up Before You Go Go, Last Christmas - azóta is kihagyhatatlan tartozékai a retróbuliknak és a kívánságműsoroknak.

Michael szólókarrierjének alakulásáról és szexbotrányairól később is rendszeresen értesült a világ, Ridgeley azonban - egy kudarcra ítélt szólópróbálkozás után - igyekezett a háttérben maradni, és csak ritkán jelent meg a nyilvánosság előtt. Ezért aztán nem csoda, ha senki nem ismer rá a kopasz, őszülő férfiban az egykori napbarnított sztárra - legfeljebb fekete szemöldöke lehet gyanús.

Nem nősült meg

A híresség egyébként nyolcvanas évek közepétől a Bananarama együttes egyik tagjával, Keren Woodwarddal él, közös fiukkal, Tommal 1994-ben költöztek Cornwallba, egy 15. századi parasztházba.

Így néznek ki most a 80-as évek popsztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Woodward állítása szerint a 46 éves sztár imád szörfözni és golfozni, és egyáltalán nem hiányzik neki a csillogás.

- Élvezi az ismeretlenséget, és egyáltalán nem unatkozik. Gyakran szörfre pattan vagy golfozik egyet.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cornwallban nem túl mozgalmas az élet, ha lemegyünk a pubba, senki nem zargat bennünket, még akkor sem, ha George jön látogatóba. Végső soron lehet normálisan is élni, ha valaki azt választja. Az az igazság, hogy a hírnevet mindig is kínosnak találtam - mesélte.

Ezt is szeretjük