Friss! Ismét kórházban Andrew Lloyd Webber

Andrew Lloyd Webbernek három hete távolították el a prosztatáját, ám a hét elején egy fertőzés miatt kórházba került.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Andrew Lloyd Webbert november 17-én kórházba szállították, adta hírül a Daily Mail. A 61 éves brit zeneszerzőnél október végén diagnosztizálták a prosztatarákot, és a lap értesülései szerint a sebészek három héttel ezelőtt már el is távolították a prosztatáját.

Jobbra: Andrew Lloyd Webber

A hét elején azonban fertőzés támadta meg a szervezetét, ezért egy londoni kórházba vitték, ahol az előrejelzések szerint legalább két-három napig kezelik majd.

A műtét mellett döntött

Webbernél szerencsére korai stádiumban fedezték fel a betegséget, így az orvosok szerint minden esélye megvan a gyógyulásra.

A komponista eredetileg alternatív kezelést szeretett volna, de miután a szakemberek felvilágosították, hogy műtét esetén százszázalékos felépülésre számíthat, ez utóbbi mellett döntött.

Mint egyik barátja elmondta, Webber éppen ezért nem igazán örült, hogy vissza kell térnie a kórházba, ennek ellenére jól van, és csak arra vár, hogy végre hazatérhessen, és folytathassa munkáját.

Folytatódik Az operaház fantomja

A sztár ugyanis betegsége dacára is dolgozik.

A legfrissebb hírek szerint ugyanis jövő januárban kezdődnek Az operaház fantomja folytatásának, a Love Never Dies című musicalnek a próbái.

Teendőkben pedig nem lesz hiány, Andrew Lloyd Webber ugyanis egy tévéműsorban keresi majd meg a Dorothyt és Totót alakító színészeket az Óz, a csodák csodája színpadi feldolgozásához.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezenkívül szerepelt vállalt a BBC más műsoraiban is, melyekben további három musical főszereplőit igyekeznek megtalálni.
Ezt is szeretjük