Első fotók! Megmutatta 3 hetes kislányát a népszerű énekes
Andrea Bocelli tündéri kislánya március 21-én látta meg a napvilágot: a cuki csöppségtől te is elolvadsz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Andrea Bocellinek két nagyfia után március 21-én egészséges kislánya született, akiről nemrég látott napvilágot az első fotósorozat a Hello Magazinban, így bárki gyönyörködhet a tündéri csöppségben.

A világsztárnak feleségétől, Enrica Cenzattitól két fia született: Amos 1995-ben, és Matteo 1997-ben.

Első kislány

A házasság azonban zátonyra futott, és a pár 2002 óta külön él, ennek ellenére a mai napig nem váltak el.

Az 53 éves olasz származású sztárt azonban ez nem gátolta meg abban, hogy új párt válasszon maga mellé: menyasszonyát, Veronica Bertit még 2002-ben ismerte meg.

A pár 2011-ben jelentette be, hogy kisbabát várnak, aki végül a tavasz első napján látta meg a napvilágot, és Virginia névre keresztelték.

Az énekes azt nyilatkozta a lapnak, hogy ő már sajnos öreg lesz, mire a kislány eléri 15. életévét, ezért megmondta a fiainak, hogy nekik kell mindazt megtenni, amit ő már nem tud.

A két bátyus is várta

A szülés közben az izgatott apuka fiaival várakozott odakinn, akik így szintén részesei lehettek az örömteli pillanatoknak.

- Az a feladatom, hogy álomba énekeljem - mesélte a büszke sztárapuka.

Az interjúban elárulták, hogy a vak énekes szereti a csöppséget az arcához közel tartani a karjában, hogy érezze az illatát.

Azt is elmondta, hogy párjával, aki egyben a menedzsere is, szeretnének hamarosan oltár elé állni, és így is megerősíteni az egymás iránt érzett szerelmüket.

Ezt is szeretjük