Kitálalt a szerető! Mindent elmondott a herceggel folytatott viszonyáról
Részletek!
32 év után szólalt meg András herceg szeretője.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

András herceg szeretője, Koo Stark 32 év után először állt a nyilvánosság elé, és mindent elmesélt kettejük viszonyáról.

Mint mondta, meg akarja védeni András herceget azoktól a vádaktól, hogy tinilányokkal folytatott volna szexuális kapcsolatot és szexrabszolgákat tartott.

Nem hisz a vádakban

- András herceg a barátom és a lányom keresztapja. Egész kapcsolatunk alatt becsületes, őszinte embernek ismertem, aki a keresztény értékeknek akart megfelelni. Nem tudom, mi volt Virginia Roberts célja azzal, hogy besározta Andrást, talán csak így akart pénzt kicsikarni belőle vagy fellendíteni a karrierjét - mondta Stark. 

Először 1981-ben találkoztak, Stark születésnapján, amikor a herceg elhívta vacsorázni a nőt. Mint mondta, tökéletes úriember volt, aki bevallotta, vonzódik az idősebb nőhöz. Stark szerint ez is egy jel arra, hogy Roberts hazudik.

Azt is elmondta, 1982-ben egy karib-tengeri nyaraláson is részt vettek együtt és ugyanannyi figyelmet kapott kapcsolatuk a sajtó részéről, mint VIII. Edward és Wallis Simpson frigye. Stark ezért is tette fel a kérdést, hogy ha igaz az, hogy András herceg és Roberts egy bárban táncolt együtt, mielőtt a herceg megrontotta volna a lányt, hol vannak róla a lesifotók? Hiszen a hercegi család minden tagját fotósok hada követte mindenhova.

Stark elmesélte azt is, hogy András nagyon gondoskodó volt, az első randijuk után már szabad bejárást biztosított a palotába.

Ezt is szeretjük