Kompromittáló felvételek jelentek meg a szexbotrányba keveredett András hercegről - Áll a bál a palotában
András hercegről a tévés interjúja után jelentek meg a felvételek.

andrás-herceg-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mint köztudott, Erzsébet királynő fia, András herceg is belekeveredett Jeffrey Epstein amerikai milliárdos pedofilbotrányába. Korábban megírtuk, hogy Epstein állítólag egy szexbarlangot üzemeltetett, ahol rabszolgának tartott nők erotikus szolgáltatásokat nyújtottak férfiaknak. Virginia Roberts, az egyik állítólagos szexrabszolga még pert is indított a mogul ellen, a nő azt állította, hogy András herceggel több alkalommal is lefeküdt, amikor a legelső együttlétükre sor került, még kiskorú, csupán 17 esztendős volt. András akkor egy közleményben tagadta az őt ért vádakat. Annyira elkomolyodott az ügy, hogy már az FBI is beszállt a nyomozásba

Ennek ellenére a yorki herceg maximálisan kiáll az igazáért, még tévés interjút is elvállalt a BBC-n, amit szombaton este vetített a csatorna, azóta viszont számos kompromittáló felvétel jelent meg az előkelőségről, amelyeken csinos, nála jóval fiatalabb nőkkel szórakozik.

András hercegről kompromittáló felvételek jelentek meg

A tévés interjú megjelenése után számos kompromittáló felvétel és videó jelent meg András hercegről, az alábbi Twitter-bejegyzésben jól látható, hogy a fotókon tényleg Erzsébet fia látható, nem pedig egy másik férfi. A fotókat legelőször a Daily Mail brit bulvárlap hozta le exkluzívan. A felvételek 2007-ben készültek állítólag a francia Riviérán, a lapnak egy bennfentes elárulta, hogy ez egy őrült időszak volt a herceg számára.

- Egyértelműen kapuzárási pánikban szenvedett ebben az időszakban. Nagyjából ekkor lehetett 47-48 éves, már régen elvált Sarah Fergusontól, és egyszerűen megragadta mindazt a figyelmet, amit a fiatal nőktől kapott. Ezek privát partik voltak, amiket villákban tartottak, szóval, gondolom, úgy érezte, hogy kicsit elengedheti itt magát. Saint-Tropez-ban eléggé el tudnak lazulni a dolgok, sok gyönyörű nő szokott itt lenni, akik a gazdag férfiak társaságát keresik. 

Szinte mágnesként vonzotta András herceg a nőket Saint-Tropez-ban.

- Ez volt a legjobb időszak, amikor Saint-Tropez-ban bulizni lehetett, a közösségi média még nem igazán volt része az emberek életének, és nem mindenkinél volt kéznél kamerás telefon, szóval az emberek bátran szórakozhattak - magyarázta a bennfentes.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ezek a felvételek csak olajat jelentettek a tűzre, a rajongókat már András herceg szombati interjúja sem győzte meg, a BBC YouTube-csatornájára azonnal feltöltötte a 49 perces beszélgetést, miután az lement a tévében, a videómegosztó oldalon többen kifejtették, hogy a herceg egyértelműen hazudik.

Furcsa indokokkal próbálta védeni magát

A herceg a Newsnight című műsorban kijelentette, hogy egyáltalán nem emlékszik, hogy valaha találkozott volna Virginia Robertsszel, a nővel, aki megvádolta, hogy szexuális kapcsolatot létesítettek. Még egy közös fotójuk is volt, amiről kifejtette, hogy szerinte az egyértelműen hamisítvány, és vizsgálatot indított, hogy ezt bizonyítsák be. Azt is elmondta, szerinte a képen nem az ő keze látható, illetve az öltözékét is kifogásolta.

A nő azt mondta, 2001 március 10-én találkoztak először, ám a herceg azt állította a beszélgetésben, hogy azon a napon London egyik negyedébe, Wokingba tartott a lányával egy Pizza Express nevű helyre, ahol egy szülinapi partit rendeztek. Az interjúztató joggal tette fel a kérdést, hogy miért emlékszik erre az eseményre ennyire kristálytisztán, erre Erzsébet fia úgy reflektált, hogy nagyon ritkán jár Wokingba, emiatt nagyon beleégett ez az élmény a fejébe.

Virginia Roberts azzal is megvádolta őt, hogy alkoholos italt rendelt neki egy bárban, és amikor táncoltak, nagyon izzadt, ezeket is letagadta az interjúban, azzal védekezve, hogy ő nem egy izzadós típus, illetve sosem iszik alkoholt.

Azt viszont bevallotta, hogy miután régi barátja, Jeffrey Epstein kiszabadult a börtönből 2010-ben, akkor találkozott vele amiatt, hogy közölje vele, nem lenne helyénvaló, ha többet együtt mutatkoznának. Ma már ezt egy nagy hibájának véli, korábbi közleményében a milliárdos férfiról azt állította, nem tudta róla, hogy bármilyen szexhálózatot működtetett volna. Barátságuk egyébként 1999-re nyúlik vissza.

A családtagjai mindenben kiállnak mellette, bár ez az Epstein-ügy egyáltalán nem tesz jót nekik, mint mondta, ez a botrány folyamatosan emészti őket.

Ezt is szeretjük