András herceg egyre nagyobb bajba kerül - Újabb leleplező fotók az Epstein-botránnyal kapcsolatban
A fotókon Jeffrey Epstein 75 hektáros birtoka is látható, ahol András herceg megfordult vendégként.

andrás-herceg-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erzsébet királynő fia, András és egykori jó barátja, Jeffrey Epstein kapcsolatáról számtalan írás jelent meg az elmúlt hónapokban, ugyanis a yorki herceg is belekeveredett a milliárdos üzletember pedofilbotrányába, amiről részletesen itt írtunk. Az amerikai férfi egy szexhálózatot épített ki, a rabszolgának tartott nők pedig szexuális szolgáltatásokat nyújtottak férfiaknak, állítólag András herceg többször élt ezzel a lehetőséggel, sőt, még orgián is részt vett az üzletemberrel, erről Virginia Roberts mesélt, aki öt évvel ezelőtt pert indított a mogul ellen, és azt állította, Andrással több alkalommal lefeküdtek. A vádak szerint Epstein nemcsak felnőtt nőket, hanem kiskorúakat, például 12 éves kislányokat is kényszerített szexre.

A brit előkelőség először csak közleményben, majd a BBC Newsnight című műsorában tagadott minden vádat, állítása szerint életében nem találkozott Virginia Robertsszel, akivel előtte még egy közös fotója is terjedni kezdett a neten, a felvételről akkor azt állította, hogy hamisítvány, a nő derekán nem az ő keze látható. Bár jó barátságot ápolt Epsteinnel, a piszkos ügyeiről semmit nem tudott. Elárulta, sosem iszik alkoholt, emiatt kitaláció az is, hogy különféle partikon részt vett volna. Pár nappal később viszont lebukott, mert olyan felvételeken volt látható, amelyeken csinos és nála jóval fiatalabb nőkkel bulizott, és került intimebb viszonyba. Ezek után nem volt meglepő annak bejelentése, hogy visszavonul a közéleti tevékenységtől. Úgy tűnik, tovább gyűrűzik a botrány, most Jeffrey Epstein pedofilszigetének becézett, 75 hektáros birtokáról kerültek elő leleplező fotók.

Újabb leleplező fotók kerültek nyilvánosságra

A még sosem látott képsorozatot az egyik állítólagos áldozat, Chauntae Davies készítette a Karib-szigeteken található birtokon, az egyik fotón Jeffrey Epsteint egy csinos, szőke nő masszírozta éppen, aki állítólag az asszisztenseként dolgozott, írta meg a Daily Mail bulvárlap. A fotókat készítő nő azt állította, Epstein ezen a birtokon erőszakolta meg őt, tudott arról, hogy jó barátságot ápolt András herceggel, ezt pedig fel is használta a lányok ellen.

- Ez egyike volt annak a sok döbbenetes taktikának, amelyet arra használt, hogy tovább firtassa hatalmát és kiváltságait. Bekeretezett fotói voltak András hercegről és Sarah Fergusonról (1986 és 1996 között András felesége volt - a szerk.). Sokat panaszkodott arról, hogy pénzt kölcsönzött a hercegnőnek, aki akkoriban anyagi gondokkal küzdött - mesélte Chauntae Davies a The Sunnak, majd hozzátette, Jeffrey Epstein rengeteget dühöngött, szerinte a férfi egy szörnyeteg volt.

A szigetet egyébként a yorki herceg is meglátogatta, ez 2001 augusztusában történt.

Erzsébet fia a BBC-nek adott interjújában azt állította, nem vette észre, hogy Jeffrey Epstein körül fiatal nők legyeskednének. Ezzel kapcsolatban az egykori szexrabszolgának tartott asszony így reagált.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Csak remélni tudom, hogy őszinte. Viszont szerintem nincs esély arra, hogy Jeffrey barátjaként ne lássa az ember, mi is folyik a valóságban. Nem értem, hogy nem vette észre, hogy fiatal lányok vették körül a barátját, és erről semmit sem beszélgettek. Egyáltalán nem logikus ez - magyarázta.

András herceg fotója nem hamisítvány

Pár nappal ezelőtt megjelent annak a fotónak a teljes verziója, amin András Virginia Roberts derekát fogta. Eddig a képből csak egy részlet volt látható, de a nagy méretű változatán jól látszik, hogy tényleg egymás mellett állnak, és nem hamisítvány a fotó.

A herceg kész segítséget nyújtani bármely illetékes bűnüldöző hatóságnak az ügy kivizsgálásához, és mindent megtesz azért, hogy újra visszatérjen a közéleti tevékenységeihez, de a családhoz közel álló források szerint utóbbira szinte alig van esély. Az interjúban András kijelentette, családja mindenben támogatja, az elmúlt napok hírei nem éppen ezt bizonyítják.

Bár a hivatalos, visszavonulását bejelentő nyilatkozatában azt állította, ő maga kérte ennek engedélyét az édesanyjától, azonban kiderült, hogy igazából Erzsébet királynő parancsolt rá, hogy nyugdíjaztassa magát, ráadásul a Daily Mail információi szerint Vilmos és Károly herceg is azt javasolta az uralkodónőnek, hogy Andrást minél előbb szorítsák háttérbe. A másik nagy pofon pedig az volt, amikor vasárnap a Times lehozta, a yorki herceg hatvanadik születésnapi partiját lefújta a királynő, a nagy ünnepséget 2020 februárjában tartották volna meg. Erzsébet ezzel a cselekedetével már nyíltan felvállalta, mennyire megharagudott a fiára, aki az egész királyi családra szégyent hozott.

Kompromittáló felvételeken András herceg

András herceg kínos tévés interjúja után számtalan kompromittáló felvétel jelent meg. A képeken csinosabbnál csinosabb nőkkel bulizott éppen.

Ezt is szeretjük