András herceg titkos viszonyait taglalja az új botránykönyv: Erzsébet királynő fia nagy bajban van
András herceg ennél nagyobb bajban nem is lehetne, az új botránykönyv az ő mocskos ügyeivel is foglalkozik.

andrás-herceg-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sex, Lies and Dirty Money By The World's Powerful Elite címmel jelenik meg csütörtökön Ian Halperin kanadai oknyomozó újságíró botránykönyve, a férfi a világ legbefolyásosabb embereinek piszkos ügyeit tárja fel.

A kötet egyik szereplője András herceg lesz, aki a királyi család első számú fekete bárányává vált az elmúlt években. Erzsébet királynő fia komoly szexbotrányba keveredett, amiről részletesen itt írtunk. Állítólag ő is látogatást tett Jeffrey Epstein szexbarlangjában, ahol nemcsak nagykorú, hanem kiskorú lányok is nyújtottak szexuális szolgáltatásokat a tehetős embereknek.

András herceg titkos viszonyai

Bár a botránykönyv csak csütörtökön jelenik meg, a Page Six bulvárlap exkluzívan leközölhetett a kötetből pár részletet. Ian Halperinnek sikerült olyan nőket megszólaltatnia, akik titkos viszonyt folytattak a herceggel.

andrás herceg
Fotó: Neil Mockford / Getty Images Hungary

- A legtöbb nő igazi úriemberként festette le András herceget, aki mindig csak akkor lépett tovább, ha a másik fél is úgy akarta. Egy nő azt mondta róla, hogy nagyon vakmerő szerető: a hancúrozás terén nincsenek határok számára. Szó szerint így fogalmazott nekem: "András a feje tetejére állította a világomat az ágyban". Az együtt eltöltött éjszaka után azonban a nő soha többé nem hallott felőle, amit nagy csalódásként élt meg - fogalmazta az író.

Egy másik exszerető is kitálalt, a nő nem rejtette a véka alá véleményét azzal kapcsolatban, hogy szerinte a yorki herceg miért vált olyanná, amilyenné.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Amiatt alakult ki a szexfüggősége, mert Károly herceg mellett örök második volt csak mindig is. A testvérével való kapcsolatát rendszeresen párhuzamba állította Vilmos és Harry viszonyával. Vilmos ideális trónörökös, csakúgy mint édesapja, míg ő és Harry herceg a rossz fiúk. Ez vezetett a playboyéletmódjához. Nem kapott elég figyelmet, ezért különlegesnek érezte magát, hogy mennyi gyönyörű nőt sikerült az ágyába vinnie.

Halperin azt is leírta, hogy nem talált arra vonatkozólag bizonyítékot, hogy a herceg valóban lefeküdt volna kiskorúval, viszont afelől nincs kétsége, hogy Epstein számtalan gyönyörű nőt bemutatott neki. Szerinte ez volt az oka annak, hogy jó barátság alakult ki közöttük, ami nem tartott örökké. Utoljára 2011-ben látták egymást.

András herceg Jeffrey Epstein, Melania Trump és Gwendolyn Beck társaságában. A fotó 2000-ben készült Donald Trump birtokán, Mar-a-Lagon egy partin.
András herceg Jeffrey Epstein, Melania Trump és Gwendolyn Beck társaságában. A fotó 2000-ben készült Donald Trump birtokán, Mar-a-Lagon egy partin.
Fotó: Davidoff Studios Photography / Getty Images Hungary

- Epstein információkat szerzett az emberekről, majd ezeket felhasználta ellenük. Amikor 2011-ben utoljára találkoztak, András a karmaiban volt, a herceg térden állva könyörgött neki azért, hogy ne hozzon róla nyilvánosságra semmilyen információt. Ha Epsteinnek sikerült egy herceget könyörgésre bírnia, képzeljük csak el, milyen hatalma lehetett mások felett.

Női sztárok, akik bántalmazó kapcsolatban éltek

Sajnos a világsztárok körében is előfordul, hogy egy bántalmazó kapcsolat részesei lesznek. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy sikerült a női hírességeknek véget vetniük a mérgező viszonyaiknak.

Ezt is szeretjük