Most már nehéz tagadni! Meleg a jóképű híradós, Anderson Cooper

Anderson Cooper még nem vallotta be, hogy meleg, pedig már az összeköltözést tervezi szerelmével.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Anderson Cooper elismert újságíró és műsorvezető a tengerentúlon, akiről jó ideje pletykálják már, hogy meleg, ezt azonban hivatalosan sosem vallotta be.

Ben Maisani és Anderson Cooper

A National Enquirer azonban most lerántotta róla a leplet, a sztár egyik régi barátja ugyanis mindent kitálalt Cooper magánéletének legújabb eseményeiről, amelyek alapján most már biztosnak látszik, hogy a médiaszemélyiség tényleg homoszexuális.

Az összeköltözést tervezik

A 42 éves CNN-nél dolgozó híradós a magazin értesülései szerint már nyolc hónappal ezelőtt megtalálta a szerelmet a 36 éves Ben Maisani oldalán. Kapcsolatuk olyan jól alakult az elmúlt időszakban, hogy az összeköltözést tervezik, jelenleg közös házat keresnek.

A pár állítólag évekkel ezelőtt találkozott először, de csak idén kerültek közel egymáshoz. Nemrég az indiai Jaipurban vakációztak, a pénzt pedig nem sajnálták, a Rambagh Palace-ben ugyanis 3200 dollárba került egy éjszaka, cserébe azonban az egykori maharadzsa kertjére nyílik kilátás.

Miközben Cooperre az amerikai tévézés egyik legszexisebb figurájaként tekintenek, jó ideje pletykálják róla azt is, hogy meleg. A közeli ismerős elmondása szerint azonban most végre megtörhet a jég, és Cooper a nyilvánosság elé állhat, felvállalva szexuális orientációját. Hiszen párja, Maisani egy melegbár társtulajdonosa, és sosem szégyellte, hogy a saját neméhez vonzódik.

Sokat lógnak együtt

Mindketten imádják a horrorfilmeket, a jó borokat és a fotóművészetet, és jó ideje közösen csinálnak szinte mindent. Együtt kerékpároznak, együtt edzenek a fitneszteremben, arról nem is beszélve, hogy gyakran mennek kettesben vagy a barátaikkal vacsorázni.

- Egészen mostanáig Anderson nem kommentálta szexualitásával kapcsolatos pletykákat. Azt akarta, hogy komoly bemondóként nézzenek rá, ne pedig a meleg híradósként. De annyira törődik Bennel, hogy elképzelhető, talán már kész változtatni hozzáállásán.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt teszi az emberrel a szerelem – nyilatkozta a sztár barátja.
Ezt is szeretjük