Ő volt Betty, a csúnya lány - A valóságban álomszép az őt alakító színésznő

Így néznek ki a valóságban a csúnyácska sorozatsztárok.

betty-a-csúnyalány-ana-maria-orozco-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Betty, a csúnya lány című kolumbiai telenovellát 1999 és 2001 között vetítették a hazájában. Mivel nagy sikert aratott Kolumbiában, Magyarországra is behozták a sorozatot, melyet a TV2 vetített 2001-ben. A sztori középpontjában Betty állt, akire külseje miatt mindenki szürke kisegérként tekintett, persze ő bebizonyította, hogy sokkal színesebb egyéniség, mint amilyennek látják őt, a divatcégnél egyre nagyobb sikereket ért el. Emellett rátalált a szerelem is a főnöke oldalán.

Csúnya karakterek - szép sztárok

Betty karakterét Ana María Orozco játszotta el, aki a valóságban egyébként egy nagyon szép nő volt már a sorozat készítésekor is. Minden egyes epizód forgatása előtt sminkmesterek és stylistok munkálkodtak azon órákon át, hogy kicsit elcsúfítsák a színésznőt.

Nem Ana María Orozco volt az egyetlen olyan sztár, aki egy sorozatszerep kedvéért hatalmas átalakuláson esett át rendszeresen, hogy hitelesen el tudja játszani a szerepét. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néznek ki a csúnyácska sorozatsztárok a valóságban.

Ajánlóképek és coverfotó: sajtoszoba.tv/izauratv.

Ezt is szeretjük