Ben Affleck 16 évvel fiatalabb barátnője bőrruhába bújt - Dögös címlapfotó készült róla
Ana de Armas a Vogue spanyol kiadásának címlapsztárja lett.

ben affleck és ana de armas cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ana de Armas neve egyre gyakrabban feltűnik az újságok hasábjain, az utóbbi hetekben főleg a nála 16 évvel idősebb Ben Affleckkel való szerelmi kapcsolatáról írtak, ám nemcsak a magánélete sikeres jelenleg, hanem a karrierje is.

A kubai szépség 2006 óta kezdett el színészkedni, mégis az utóbbi években kapott fontosabb szerepeket. Ő lesz például az új Bond-lány a legújabb James Bond-filmben, amit eredetileg idén tavasszal mutattak volna be, ám a koronavírus miatt őszre tették át a premiert. Két másik produkcióban is láthatják hamarosan a rajongók, az egyik a Deep Water, amiben Ben Affleck oldalán lesz látható, a másik pedig a Blondie, amiben ő alakítja Marilyn Monroe szerepét. 2019-ben pedig kijött a Tőrbe ejtve című mozija, ami nagy sikert aratott a filmnézők körében.

Ana de Armast imádja a kamera 

Egy színésznő minél sikeresebb, annál nagyobb az esélye, hogy egyre több magazin felkéri őt egy-egy címlapfotózásra. A Vogue spanyol változatának áprilisi számában is ővele készítették el a vezető anyagot. A címlapon egy dögös bőrruhát viselt, amit a barna szépség is megosztott a közösségi oldalán.

A fotózás során több dögös képet is csináltak róla, azokat a fotókat szintén megosztotta az Instagramon. Ha a kép jobb oldalán látható fehér nyílra kattintasz, akkor a többi felvételt is megnézheted róla.

14 éves korában csatlakozott Kuba nemzeti színészeti iskolájába, annyi idősen határozta el, hogy ez lesz a szakmája. 18 évesen költözött Spanyolországba, ott lett ismert először, csak évekkel később vált nemzetközileg is egyre népszerűbbé. 2007-ben szerepelt egy spanyol drámasorozatban, ami az Internátus címen futott.

- Amikor sikeres lett a sorozat, még az utcára sem tudtunk kimenni. Kollégám, Elena Furiase akkor már hozzászokott, milyen híresnek lenni, ő volt az, aki kitanított, hogyan reagáljak arra, ha valaki egy kényelmetlen kérdést tesz fel nekem, vagy mit tegyek akkor, ha egy lesifotós követ engem - magyarázta.

2014-ben költözött az Egyesült Államokba azért, hogy világhírű színésznővé váljon. Egyelőre jó úton halad, hiszen csak 2020-ban három filmje jelenik meg, remélhetőleg egyik premierje sem tolódik el jövő évre a világjárvány miatt.

Chris Hemsworth magyar származású felesége gyönyörű

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos nő Chris Hemsworth magyar gyökerekkel rendelkező felesége, Elsa Pataky.

Ezt is szeretjük