Amy Winehouse furcsán besárgult az önbarnítótól
Amy Winehouse ugyan már nem az a csontsovány, sebes bőrű drogfüggő, mint volt, de szépnek továbbra sem mondható.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Azt már az elején le kell szögeznünk: Amy Winehouse bármennyire dögös bluesos hanggal rendelkezik, sosem tartozott a klasszikus szépségek közé.

Természetesen esetleges hiányosságait bőven ellensúlyozta tehetségével, mindaddig, amíg olyannyira el nem hatalmasodott rajta alkohol- és drogfüggősége, hogy félő volt, nem éri meg a huszonötödik születésnapját sem.

Karrier helyett züllés

Szerencséjére 2009 nyarán édesapja keményen kézbe vette a sorsát, és különféle módszerekkel igyekezett kijózanítani. Végül egy szigorú drogrehabilitációs programban sikerült kigyógyíttatnia akkor már vészesen lesoványodott és legyengült lányát.

Azóta Winehouse kisasszony ismét egészségesre hízott, sőt, állítólag a testi-lelki átváltozás jegyében még a mellét is megnagyobbíttatta. Ám a legfrissebb fotó tanúsága szerint, mely a napokban Londonban készült, az ízlése még mindig ugyanolyan pocsék, mint volt annak előtte.

Teljesen besárgult

Az még hagyján, hogy a védjegyévé vált macskaszemet akkor is magára pingálja, ha nincs éppen virágos jókedvében. De hogy mi szükség volt arra, hogy egy tubusnyi önbarnítót magára kenjen, azt talán csak ő tudná megmondani. Mindenesetre láthatólag nem fukarkodott a krémmel, így aztán leginkább egy szoláriumban felejtődött celebmacára hasonlított.

Utoljára legalábbis Katie Price-nál láttunk hasonló sötétnarancs arcbőrt - és bár neki sem áll jól, esetében a pasik úgyis leragadnak a keblei látványánál.

Remélhetőleg azért az énekesnő füstös hangja mit sem változott a züllés éveiben. Állítólag éppen legfrissebb albumán dolgozik, ami kiadója, az Island Records szerint 2010-ben kerül a boltokba.

Igazából épp itt lenne az ideje, hogy újra a zenére koncentráljon a botrányok helyett: a 2006-os Back to Black óta nem jelentkezett új lemezzel.

Ezt is szeretjük