Egyre szörnyebben fest a ronccsá züllött Amy Winehouse
Crack, pia, cigi, paparazzó verés, az elkenődött smink pedig csak hab a tortán!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy ideje mellőztük itt a Sztár rovatban Amy Winehouse éppen aktuális botrányait, annak ellenére, hogy imádjuk a hangját. Ez érthető is, hiszen idővel még a legelvakultabb bulvárolvasóknak is elege lett a zakkant énekesnő idegesítő cirkuszolásaiból.

Winehouse tehetsége vitathatatlan, két albummal a háta mögött az ezredforduló utáni évtized egyik legnagyszerűbb énekesnőjét tisztelhetjük személyében, ám az elmúlt hónapokban mégis inkább eszelős botrányaival hívta fel magára a figyelmet.

Néhány napja például otthonából kilépve folyamatos vakufényben a lesifotósokra támadt, majd kis idő elteltével önmagához képest is kiábrándító állapotban hagyta el az egyik elvonóklinika épületét.

Ennek csak rossz vége lehet

A borzalmas frizura nem is volt olyan feltűnő, ám az arcán – feltehetően sírás miatt - szétkenődött smink jól tanúskodott kétségbeejtő állapotáról.

Winehouse, akit mostanság Winónak becéznek 2003-as Frank című albumával debütált, ám igazi szupersztár csak a 2006-os Black To Black megjelenése után vált belőle.

Utóbbi lemezéért hat Grammy-re jelölték, amiből ötöt meg is kapott, közöttük hármat a legfontosabb négyből: Legjobb új előadó, Az év lemeze és Az év dala. A sikerről mindent elárul, hogy míg a Frankből 2 millió példányt adtak el, addig a Black To Blackből 11 millió példány fogyott el világszerte.

A rajongók pedig továbbra is várják a harmadik Winehouse-stúdióalbumot, amiről egyelőre semmi hír. Az énekesnő egészségügyi állapotáról szóló aggasztó hírek hallatán pedig csak reménykedni lehet, hogy Wino nem teszi addig is teljesen tönkre magát.

Vizeletből kimutatható drogok

A DrogKontrol 10 teszt egy egyszerű egylépéses otthoni gyorsteszt, mely 10 fajta drog gyors, kvalitatív kimutatására alkalmas.

Még több információt itt találsz.

Promóció

Hiszen mindenki tisztában van azzal, hogyha nem lassít a tempón, annak előbb-utóbb szomorú vége lesz.
Ezt is szeretjük