Fotók! Így néznek ki most az Amerikai pite főszereplői

Vajon mennyit változtak az egykori tinifiúk, akik kétségbeesetten próbálták elveszteni szüzességüket?

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jim: Jason Biggs

Kivel is kezdhetnénk az Amerikai pite sztárjainak sorát, mint az 1999-es eredetit és a folytatásokat végig csetlő-botló főhőssel, Jimmel, akit Jason Biggs formált meg.


Alakítása valószínűleg meggyőzőre sikeredett, hiszen azóta is rendre kapja a hasonlóan szerencsétlen, ámde szeretni való karaktereket az ezredforduló utáni romantikus mozikban, mint amilyen a Nő a baj, Csak az a szex vagy éppen A spanom csaja.

Persze a kenyérkereseten kívül más haszna is volt ezeknek a filmeknek, az utóbbi forgatásán ismerkedett össze ugyanis Jenny Mollen színésznővel, akivel aztán 2008-ban össze is házasodtak.

Gyermekük egyelőre nincs, ellenben a hölgy ötlete alapján leforgattak egy rövidfilmet: a 2009-es Kidnapping Caitlynn című tízperces szösszenetben azt mutatják be kacagtató formában, mi történik, ha egy nő véletlenségből elrabolja ex-barátjának új kedvesét.

Érdekes tény, hogy, bár gyakran zsidó vallású szereplőt formál meg filmjeiben, valójában olasz-amerikai katolikus szülők gyermekeként született 1978-ban.

Kevin: Thomas Ian Nicholas

A szüzességét a barátnőjével elveszteni akaró Kevin megformálója már kicsi kora óta a show-bizniszben dolgozik - alig volt kilenc éves, amikor a Rém rendes család egyik részében szerepelt, és nem is az volt az első megbízása!


Tapasztalata ellenére azonban mostanság a pités filmeken kívül nem igazán sikerül megmutatnia tehetségét. Az 1980-as születésű sztár többnyire sorozatok epizódszerepeiben - Médium, Grace klinika - bukkant fel, ám emellett megpróbálkozott a rendezéssel is, bár az L.A. DJ című vígjátékot valószínűleg nem említik majd minden idők legjobb filmjei között.

Mindenesetre a színész nem búslakodik, ha ideje engedi, barátnőjével, DJ Colette-tel múlatja az időt, vagy T.I.N. Men elnevezésű bandájában zenél. De a szóló kihívásoktól sem riad vissza, ennek bizonyítéka, hogy debütáló albuma 2008 januárjában jelent meg, Without Warning címmel.

Oz: Chris Klein

A szépfiús külsejű Klein igazából nem sok vizet zavart az Amerikai pitében - a folytatásokban már alig szerepelt -, két okból mégis fontos állomás volt életében a tinivígjáték. Ez dobta be nevét a köztudatba, ugyanis első filmjei egyike volt: a másik, a Reese Witherspoon főszereplésével készült Tiniboszi szintén 1999-es alkotás. Ekkoriban ismerkedett meg élete első nagy szerelmével, Katie Holmes-szal.


Bár a színésznővel 2003-ban el is jegyezték egymást, végül nem esküvőről, hanem szakításról szóltak a hírek. Klein állítása szerint csupán felnőttek, és az álmuk helyett be kellett érni a realitással - de valójában Holmes akkor már nagy valószínűséggel Tom Cruise-zal találkozgatott. Alig néhány héttel az eljegyzés felbontása után ugyanis már a nálánál 12 évvel idősebb sztárszínész oldalán jelent meg egy olasz filmes rendezvényen.

Úgy tűnik, a harminc éves sztárnak nincs szerencséje a szerelemben: az újabb hírek szerint 2008 decemberében, két év után különváltak útjaik Ginnifer Goodwin színésznővel is. Ami a filmezést illeti, február óta látható a Street Fighter: The Legend of Chun-Li című sci-fi-kalandfilmben, a magyar nézők pedig a Hank és Mike-ban találkozhattak vele.

Finch: Eddie Kaye Thomas

Nehéz eldönteni, Stifler mamájának különc szeretőjéről mit könnyebb elhinni. Azt, hogy a világot jelentő deszkákon kezdte karrierjét, és még manapság is fellép, mind a Broadway színpadán, mind kisebb színházakban.


Vagy pedig azt, hogy az 1980-as születésű sztár tehetséges futballista, aki csak azért nem írta alá a néhány nappal a 22. születésnapja után felkínált klubszerződést, mert színészi karrierjére kívánt koncentrálni.

Hogy jól tette-e, ki tudja. Egyelőre a nagy kitörés várat magára, Thomas ugyanis leginkább sorozatok epizódszereplőjeként - Off Centre, Helyszínelők - próbálja beírni magát a film történelmébe.

Stifler: Seann William Scott

Bár eredetileg mellékszereplőnek szánták, a széles mosolyú Scott végül az egyik legemlékezetesebb karakterré nőtte ki magát, aki képtelen belenyugodni abba, hogy osztálytársa - Finch - dögös mamájával veszti el újra és újra a szüzességét. Érdekes módon a pités fiúk közül ő vitte legtöbbre: a kötelező tinifilmek - Cool Túra, Hé, haver, hol a kocsim? - után az 1976-os születésű színész igyekezett megszabadulni úgy-ahogy a skatulyától.


Azóta hallhattuk a Jégkorszak egyik oposszumaként csacsogni, illetve láthattuk a Golyóálló szerzetes bohókás főhőseként is - amit egyébként eredetileg Heath Ledgerrel akartak eljátszatni.

Legújabban pedig Bruce Willis oldalán forgatja A Couple of Dicks című vígjátékot, melyet előreláthatóan 2010 februárjában vetítenek a mozik.

OLVASD EL EZT IS!

  • arnold schwarzenegger
  • terminátor

Így néznek ki most a Terminátor 1-2 sztárjai

Ezt is szeretjük