Jason Biggs volt az Amerikai pite sztárja: a 43 éves színész ma már kétgyerekes apuka
Az Amerikai pite férfi szereplői így megváltoztak.

amerikai-pite-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A '90-es és 2000-es évek legnépszerűbb tinivígjátékai között egyértelműen ott szerepelnek az Amerikai pite-filmek is, amelynek első része 1999-ben debütált a mozikban. Az eredeti szereplőkkel további három filmet forgattak le. A főszerepet Jason Biggs játszotta, aki az első részben a kissé teszetosza tinédzsert, Jimet alakította, a harmadik filmben viszont már elvette középiskolás szerelmét, Michelle-t.

Az Amerikai pite férfi szereplői

Biggs csupán ötéves volt, amikor elkezdte színészi karrierjét építeni, a televíziós debütálása 1991-ben történt meg, a Drexell's Class című sorozatban tűnt fel. 17 évesen Emmy-díjra jelölték az As The World Turnsben nyújtott alakításáért. Az igazi áttörést az Amerikai pite hozta meg számára, egy csapásra világsztárrá vált. Olyan filmekben szerepelt, mint a Lúzer, a Nő a baj, a Kutyahideg, A spanom csaja vagy az Alulképző.

2008-ban vette feleségül Jenny Mollen színésznőt, aki két gyermeket szült neki, Sid 2014-ben, Lazlo 2017-ben látta meg a napvilágot.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy megváltoztak az Amerikai pite-filmek férfi szereplői az elmúlt évtizedek alatt.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük