Jennifer Lopez mélyen dekoltált, csillogó ruhában gálázott: ő volt a legdögösebb az American Music Awardson

Így festettek a női sztárok a 2020-as American Music Awardson.

jennifer-lopez-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Magyar idő szerint hétfő hajnalban rendezték meg az American Music Awardsot, a zenei gála helyszínéül a Los Angeles-i Microsoft Theater szolgált. A koronavírus-világjárvány miatt nem volt élő közönség a rendezvényen, illetve csak kevés világsztár jelenhetett meg a vörös szőnyegen, legfőképp a fellépők, a nyertesek és a díjakat átadó hírességek tették tiszteletüket az eseményen.

Így tündököltek a női hírességek az idei American Music Awardson

Jennifer Lopez volt az est egyik fellépője, Malumával a Pa' Tit, illetve annak angol verzióját, a Lonelyt adták elő a színpadon. Az 51 éves sztár sosem okoz csalódást, ha vörös szőnyeges megjelenésről van szó. A fotósoknak egy kétrészes, csillogó ruhában pózolt, a mélyen dekoltált szettjében megmutathatta gyönyörű lábait is.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen ruhákban tündököltek a női sztárok az American Music Awardson.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük